Gå til innhold

ny vifte til 7800gt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har selv Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev 3. Må si meg serdeles fornøyd med den. Den blåser varm luft ut bak å greier... Men du nevnte at du måtte ha en som ikke tok all værden med plass?

 

Slik ser det ut hos meg... Det er et trådløst nettverkskort som står under der. Ble dårlig bilde, men bedre enn ingenting.

 

 

Lenke til kommentar

Må virkelig si at NV Silencer`n er den som frister mest.

En ting som er supert med den, er at den skyffler ut den varme luften direkte, noe som må være en stor fordel. NV Silencer har også fått litt bedre kvalitet og enklere montering enn før, samt at den stort sett er billigere enn Zalman VF-700 CU.

For tiden ser jeg ingen som helst grunn til å velge Zalman fremfor Silencer, ihvertfall ikke til 7800GT.

Lenke til kommentar

Nja, er du sikker på at minnet får bedre kjøling med Zalman sin?

Silencern har jo thermalpads som går direkte i kobberbunnen og videre opp i aluminiumsfinnene, så da skal jo minnet få ålreit kjøling der også, da? På 7800GT er det vel kun 8 minnebrikker, og alle disse er plassert i en bue rundt kjernen, og padsene er plassert slik at de matcher med brikkene. Såvidt jeg vet, har ikke GT noen brikker på baksiden, det er det kun GTX som har. Men hvordan er det med spenningsregulatorer og slikt på 7800-serien? Er det slik at de trenger en viss luftstrøm for å kjøles ned litt, eller var det bare på GeForce 6-serien slikt var nødvendig? :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...