Gå til innhold

Sennheiser HD 555 søker lydkort


Anbefalte innlegg

Jeg skal gå til innkjøp av Sennheiser HD 555 og har tenkt å oppgradere fra AC97 i samme slengen. Jeg er rett og slett lei av alle bakgrunnsstøyen på det.

 

Det store spm. er da hvilket kort jeg skal gå for. Jeg spiller en del BF2 og trenger derfor et kort som ikke drar for mye cpu og samtig som det helst skal ha bra lydkvalitet (jeg er ikke kresen, men vil gjærne ha et kort som kan gi headsettet så god lyd som mulig).

Hadde ikke tenkt meg så høyt over 500,-, men hvis det er noe kort som er priset høyere som vil gi merkbar forskjell for meg er det interesant.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tja, skal det bruke lite CPU er vell SB Audigy et godt valg, SB Audigy 2 ZS ligger på 480. Ellers har vel SB X-fi serien en del forbedringeer angående hodetelefon lyd mener jeg og huske, fra ca 1k og oppover.

5428427[/snapback]

Først hadde jeg tenkt å kjøpe Audigy 2ZS, men det er nesten ikke inne i noen butikker lenger, og hvis det er inne koster det ikke langt fra det x-fi-kortet koster. Og da kjøper jeg x-fi kortet hvis jeg ikke finner noe annet.

Lenke til kommentar

Bruker selv 595 og X-Fi (nettop oppgradert fra Audigy 2 "Player") og stortrives med det (både før og ikke minst etter oppgradering). Skal du kun høre på musikk er Audigy 2 mer enn bra nok, men skal du spille og se på film er "3D in your head" funksjonen til X-Fi noe som gir et litt bedre lydbilde når du bruker headset. Du klarer deg lenge med den billigste X-Fi XtremeMusic utgaven til 900kr.. :w00t:

 

Edit: Ok, fikk ikke med meg det om Battlefield 2 spillingen, men helt klart min anbefaling er å kjøpe X-Fi XtremeMusic i det tilfellet.

Endret av Krapfoss
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...