Gå til innhold

6600gt - artifacts i 3d spill - hjelp!


Guffen-

Anbefalte innlegg

Har hatt mitt PoV 6600gt i ca et år nå og alt har funket greit, men idag skjedde det no rart jeg ikke har vært borti før.

 

Når jeg starter et hvilket som helst spill blir skjermbildet helt uklart. Fargene blinker, bildet blir delt av en vertikal strek fra venstre oppe til høyre nede og det er ganske umulig å se noe som helst - men det er mulig å antyde hvordan bildet skulle sett ut. Er det dette som kalles artifacts?

 

Hadde det samme problemet med avspilling av filmer, men dette forsvant etter at jeg oppgraderte til nyeste skjermkort-driver. Desktop og vanlig surfing fungerer helt som normalt.

 

Har kun kjørt 1 crt skjerm på kortet bortsett fra den siste mnd'en. Da har jeg i tillegg kjørt en 32" LCD-TV med 1360x768 oppløsning, da denne tv'en støtter det. TV'n ble tilkoblet skjermkortet med VGA-kabel med omformer til DVI-porten på skjermkortet. Kan ikke helt se at det er dette som har skapt problemer.

 

Har aldri vært borti lignende problem. Har skjermkortet mitt tatt kvelden? Kan det være et software/OS problem?

 

Takknemlig for alle svar :)

Endret av Guffen-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det ingen som vet noe om dette? Bare å spørre om dere trenger mer informasjon. Kan prøve å få lagt ut no screens også, om det skulle hjelpe..

 

edit: det var forøvrig ingen innstillinger som ble endret i tiden rundt dette skjedde, og ingen nye programmer ble installert.

Endret av Guffen-
Lenke til kommentar

minner om det som skjedde med kortet til en bekjent. Det klikkamed en gang han gikk i 3d. Der var det kortet som tok kvelden (6600gt det også - men fraaopen) Dette problemet hadde an med to kort - forsvant når han byttet til annen produsent. Fikk nye på garantien. Ville sendt det inn?

Lenke til kommentar

Har funnet ut at dette kun gjelder 3d spill nå. Football manager 2005 og Starcraft funker helt fint. Mens Half-life/Counter-strike, GTA:SA og need for speed spill er spill som får disse problemene.

 

Har reinstallert skjermkortdriver. Dvs tatt den helt bort i safe mode, for så å installere på nytt.

 

Har ikke prøvd å flashe bios på kortet ennå.

 

Noen som har noen tips eller vært borti lignende problemer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...