Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

BF2 fryser, komponentfeil?


Anbefalte innlegg

Jeg begynner med oppsettet mitt:

 

CPU : Amd Dual Core 4200+

Hovedkort : Abit KN8 Ultra

Minne : 2 x 1024 mb TWINMOS

Skjermkort: XFX 7800GT @ 450/1050

PSU: OCZ Powerstream 520W

Harddisk : Western Digital 80 gb 8 mb cache IDE

DVD : NEC Dvd brenner

 

Battlefield 2 er det eneste spillet jeg til nå har installert. Mitt i kampens hete fryser av og til pcen seg helt, det er umulig å gjøre noe annet enn å restarte. CPU og skjermkort temperatur ligger idle på 40 grader når jeg spiller, så det er tvilsomt at frysingen skyldes dem. Jeg har bygd pcen min selv og har rikelig med strøm tilkoblet hovedkortet, skjermkortet og andre strømkrevende komponenter.

 

Mitt spørsmål er selvfølgelig hvorfor dette skjer? Har brukt mye penger på pcen og håper ikke at det kan være en komponentfeil? Legger til at bios og windows igjenkjenner at jeg har 2 gb ram osv. Har de nyeste skjermkortdriverne fra nvidia og driverne for hovedkortet.

 

Programmer installert på pcen:

MSN Messenger

Zone Alarm

VLC Media player

Far Cry

3D Mark 01 og 03

 

Kan feilen knyttest opp mot at et av programmene kanskje fryser seg helt fordi det ikke har støtte for dual core prossessor? Det mest merkverdige er at når en applikasjon klikker med dual core, så skal den andre kjernen slå inn å gjenopprette ro og orden.

 

Vær så snill svar, berolig meg.

 

Hilsen Redd pc-bruker :(

 

Takker for alle svar

 

Har ikke SP1 eller SP2 på Windows xp'en min.

 

 

OPPDATERING 17.01.2006

 

Pcen funker fortsatt ikke, både Battlefield 2 og Call of Duty 2 fryser seg og kaster meg ut i windows eller tvinger meg til restart.

 

Jeg har flashet biosen og installert en annen type skjermkort driver som visstnok skulle bidra til at dual core problemet mitt ble løst, det ble det ikke. Nå er det rett før jeg kaster pcen tilbake til komplett i harnisk over at ingenting funker, jeg bestilte denne pcen for å game, ikke for å surfe og sitte msn som jeg blir tvunget til å gjøre nå. Er det noen ærverdige dataeksperter der borte med et tips som kan fikse mitt gråtkvalende problem?

Endret av RoMaN
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kan være minne, har selv hatt problemer med at bf2 fryser, som regel et problem med varmen (glemmer å øke viftehastigheten (!!).

Jeg har hørt at rammen kan få programmer til å fryse, det finnes sikkert drøssevis av ram checkere som benchmarker rammen din... hvis de ikke blir komplette er det noe feil med rammen... prøvd å ta ut den ene og se hvordan det går?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...