Jump to content
Sign in to follow this  
Sweet

PC henger seg og null signal fra skjermkort.

Recommended Posts

Hei. byde ny pc i går på nyttårsaften, og var fornøyd da den startet opp i dag tidlig. men plutselig fikk jeg ikke noe signal ut av skjermkortet (GF FX5600Ultra, 256mb) og eneste løsningen jeg fant var og bytte til et annet skjemkort, starte opp, slå av maskinen, og bytte tilbake til FX5600.

 

har nyeste driver fra nvidia.

 

 

dette var problem 1.

 

 

problem 2:

 

pc'n henger seg plutselig , skjer ofte når jeg bytter ut ting, f.eks at jeg tar ut lyd kabelen fra lydkortet, setter i nettverkskabel.. osv osv..

 

 

Maskin:

 

Field Value

Computer

Operating System Microsoft Windows XP Home Edition

OS Service Pack -

Internet Explorer 6.0.2600.0000 (IE 6.0 - Windows XP)

DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Computer Name CLAWHAMMER

User Name Tommi Andersen

 

Motherboard

CPU Type AMD Athlon XP, 2075 MHz (12.5 x 166) 2600+

Motherboard Name Shuttle AK35GT2® (6 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio)

Motherboard Chipset VIA VT8367 Apollo KT333

System Memory 256 MB (PC2700 DDR SDRAM)

BIOS Type Award (04/12/02)

Communication Port Kommunikasjonsport (COM1)

Communication Port Kommunikasjonsport (COM2)

Communication Port Skriverport (LPT1)

 

Display

Video Adapter GeForce FX 5600 (256 MB)

Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5600 (256 MB)

3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5600

 

Monitor Dell M782p [17" CRT] (1M97829BG32B)

 

Multimedia

Audio Adapter C-Media CMI8738 Audio Chip

Audio Adapter Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card

 

Storage

IDE Controller VIA Bus Master IDE-kontroller

Disk Drive WDC WD400BB-00AUA1 (37 GB, IDE)

Disk Drive Maxtor 96147H8 (60 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)

Disk Drive WDC WD600BB-00BSA0 (55 GB, IDE)

Disk Drive WDC WD600BB-00BSA0 (55 GB, IDE)

SMART Hard Disks Status OK

 

Partitions

C: (NTFS) 38154 MB (33209 MB free)

D: (NTFS) 57241 MB (57175 MB free)

E: (NTFS) 58619 MB (31597 MB free)

G: (NTFS) 57239 MB (57173 MB free)

 

 

Network

Network Adapter Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet-kort (84.210.198.85)

 

har også sjekket temperaturer, og det var ikke derfor pc'n henger seg, maskinen er ikke overklokket.

 

 

 

Plis hjelp.

 

 

//Sweet, takk for all hjelp på forhånd. :)

Share this post


Link to post

No signal under oppstart? Sjekk skjermkabelen og skjermen. Eventuellt prøv en annen skjerm. Prosessoren ser ut til å være overklokket. Still den tilbake til original klokkefrekvens. Prøv nullstilling av CMOS.

Share this post


Link to post

overklokket?? å ja.. ja jeg fikk hovedkortet fra typen til søstra mi da.. men han sa det var standard klokk .. jaaj prøver reset cmos jeg da..

 

 

standard clock er 12,5*133?

 

 

 

//Sweet™

Share this post


Link to post

hmm, etter litt googling ser jeg at 9/10 av de prosessorene, 2600+ jeg har sett kjører på 2075 Mhz.. og forresten... fikk skjermkortet til og funke, etter clear cmos fikk jeg tilgang til agp aperture size og satt den til 256, og boot display first til agp, så funket det.. dæven er det mulig og bli så blind som meg sier jeg bare :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...