Jump to content
Sign in to follow this  
bobbo_

PC booter kun i et par sec.

Recommended Posts

Jeg har hatt mange bootproblemer på den gamle dritten min i lengre tid. Nå fikk jeg låne noen deler av en kompis, og feilsøkte litt. Virker som om det er CPU som ikke funker, siden den booter (viftene kjører) uten prosessor. Men etter at jeg låna vifta hans så har han pc fått samme problemet; pc'en begynner å boote, men etter et par sec går den bare rett av igjen uten å gi lyd fra seg.

 

Noen tips?

Share this post


Link to post
Jeg har hatt mange bootproblemer på den gamle dritten min i lengre tid. Nå fikk jeg låne noen deler av en kompis, og feilsøkte litt. Virker som om det er CPU som ikke funker, siden den booter (viftene kjører) uten prosessor. Men etter at jeg låna vifta hans så har han pc fått samme problemet; pc'en begynner å boote, men etter et par sec går den bare rett av igjen uten å gi lyd fra seg.

 

Noen tips?

5354345[/snapback]

 

Jeg har kikka litt på dataen min, ettersom jeg hadde lignende problem.

Har du satt noen nedslåknings temperatur?

Jeg hadde 75c som maks, og så kjappa jeg meg inn på PC-Health i stad, da så jeg at CPUen min lå på bortimot 100c!! :nei:

Så dette kan være svaret. Jeg foreslår at du gjør som jeg, og sjekker PC-Helth.

 

Mvh, Chenky.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...