Jump to content
Sign in to follow this  
oyvindgee

Acer Aspire 3003LMi evt Acer Aspire 1641WLMi/PM 73

Recommended Posts

Jeg har kommet frem til at det er på tide med ny bærbar PC da den gamle kan sammenlignes med en koffert i størrelse og en gameboy i ytelse. Etter å ha surfet litt rundt i 8k klassen fant jeg denne: http://www.deal.no/produkt.cfm?id=85336 . Ved første øyekast ser den ut til å være midt i blinken, men den har to ankepunkter.

 

- Prosessoren sluker visstnok strøm i tillegg til at den blir fort varm noe som igjen fører til at vifta bråker noe jævlig. På ingen måte kult. Men siden jeg ikke vet å skille en RAM-brikke fra en prosessor, langt mindre to prosessorer fra hverandre så vet jeg ikke i hvilken grad dette stemmer. Input appreciated! :)

 

- Maks oppløsning er bare 1024x768, mulig jeg er kravstor på en 15' men jeg har veldig lyst på 1200x800, eller noe sånt slik at jeg kan ha fire pokervinduer åpne uten overlapping.

 

Jeg ser at denne PCen har kommet opp flere steder her i forumet som en av de bedre i denne prisklassen: link . Hvordan er støy, varemutvikling, batterilevetid etc. på denne? Og så det ultimate newbie spørsmålet: Det går vel ikke an å sette inn en ekstra harddisk i en bærbar PC? 60GB var litt mindre enn jeg likte, men det kan vel alltids funke. Noen andre spesielle drawbacks med denne bortsett fra åpenbare ting som integrert skjermkort? Jeg spiller stort sett bare Football Manager og det antar jeg går greit på denne?

 

Umåtelig takknemlig for svar på noe av dette her :cool:

Edited by oyvindgee

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...