Jump to content
Sign in to follow this  
Arne_stl

nett bygd ny pc.. men har problemer med instalasjo

Recommended Posts

Hey,. har kjøpt ny pc jeg , nett sotte den sammen å allt er rett koblet sammen...

 

dette har jeg

Beskrivelse

1.00 305190 Asus A8N-SLI Deluxe, nForce4 SLI, Socket

-939,S-ATA,Dual-GbLAN,Firewire,PCI-Ex16

1.00 307581 Chieftec Mesh Big Tower Blå

w/USB/Firewire 400W PSU ATX 2.0,24/20pin

1.00 307913 Samsung SpinPoint P120S 250GB SATA2

8MB 7200RPM NCQ

1.00 309861 AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2GHz Socket 939

1MB, BOXED m/vifte

1.00 118737 Corsair Value S PC3200 DDR-DIMM 1024MB

Kit w/two matched Value Select 512MB

1.00 310704 XFX GeForce 7800GTX 256MB GDDR3, HDTV

450MHz, PCI-Express,Dual-DVI/ViVo,Retail

 

+ en diskettstasjon som er helt ny, men virker ikke.... finner ikkje disketten...

+en dvd spiller ...

 

når jeg setter i win xp cden så kommer det opp blå skjerm etter at det har stått at den laster opp alle drivere å sånn... så komme det svart skjerm med strek som blinker oppi hjørnet... så komme den blå skjermen opp...

og det står det at instalasjonen er avbrutt...

 

UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME

 

(har prøvd flere hardisker )

 

hjelp ??

Share this post


Link to post

Har du rett på jumperne på harddisken?

Den skal vel kobles til Serial ATA-300 porten på HK og harddisken skal da settes til Serial ATA-300 (det noen også kaller s-ata2).

 

Ifølge hva jeg kan se her så skal det ikke være pins i harddisken i hele tatt om du bruker s-ata 300..

Edited by nahojdat

Share this post


Link to post
Kan det være at strømforsyningen er for svak? Har du sjekket innstillinger i BIOS? Eventuellt oppdatér BIOS.

 

God Jul.

5350517[/snapback]

 

 

 

 

Nå har jeg fått det til , får kje opp feilmelding, men når jeg skal instalere xp så finner den ingen harddisk :p

Share this post


Link to post

Da må du sjekke jumpere osv.. Om dem er riktig koblet til og strøm tilgang osv..

 

Mange ganger fungere det å sette sammen pcen på nytt, hvis det er en bygge pc. ( ser da ut som det er det :hmm: )

 

prøv deg litt fram. Sjekk om alt er koblet riktig osv :)

 

lykke til

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...