Jump to content
Sign in to follow this  
Impetus.

Smelling i høyttalere pga spenningsforskjell (elns

Recommended Posts

Smeller ganske høyt i mine Logitech Z-5500 høyttalere når kjøleskapet skrur seg av og på, kan dette skade høyttalerne ? Heller gå litt lenger for å hente cola enn ødelagte høyttalere til 3000 liksom.

 

edit: Har vært sånn i ca 2mnd og har ikke merka at høyttalerne har tatt skade av det ennå men dette tar vel kanskje lang tid?

Edited by Impetus90

Share this post


Link to post

Hei! Er kjøleskapet og Logitech Z-5500 på samme strømkurs? Vist de er det prøv og sett kjøleskapet på en anna strømkurs. Regner med at du bruker jordet kontakter.. Om det kan ta skade av slike smell vet jeg ikke helt men om det er høyt så kan det nok hende det gjør ettervert.

Share this post


Link to post

2 forskjellige stikk kontakter i samme rom, samme strømkrets vet jeg ikke, men er vel kanksje det da siden det smeller? Hva må jeg gjøre for å fikse kjøleskapet på ny strømkrets? Hadde tenkt litt på skjøteledning til et annet rom elns

Share this post


Link to post

Jeg har også en kjøleskap på samme kurs som mine Z-5500 høyttalere. Det har vært sånn i 6-7 måneder nå, har ikke lagt merke til noen spesiell forandring i høyttalerene selv om det kan smelle bra godt når jeg spiller høy musikk ;). Har også hatt høyttalerene mine med i en innendørs fotballbane (Narvikhallen). De fylte hallen ganske bra sett i forhold til størrelsen til det settet :). Det var etter ca. 4 måneder på samme kurs som kjøleskapet.

Edited by PsyDe

Share this post


Link to post
Smeller ganske høyt i mine Logitech Z-5500 høyttalere når kjøleskapet skrur seg av og  på, kan dette skade høyttalerne ? Heller gå litt lenger for å hente cola enn ødelagte høyttalere til 3000 liksom.

 

edit: Har vært sånn i ca 2mnd og har ikke merka at høyttalerne har tatt skade av det ennå men dette tar vel kanskje lang tid?

5340044[/snapback]

 

Skjer akkurat det samme med mine, har samme settet, bar jeg skrur av eller på et lys i rommet smeller det... Jeg har også et akvarie i samme rommet, så det sluker jo litt strøm, sånn sett...

Share this post


Link to post

bahh, tror det er dårlig skjerming av ettellerannet inne i forsterkeren på disse annleggene...

 

i HELE julen har det kommet smell osv. hver gang mamma har vært i matboden her i kjelleren og hentet kaker/mat osv.. hver gang hun skrur av lyset skvetter jeg da jeg ser på film... IRR !

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...