Gå til innhold

...pc - subwoofer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Inne i en harddisk er det krummelurer, det er celler som dataene blir lagret på. Det er også en annen type celler, nemlig mastodontene. Når de blir utsatt for magnetisk stråling, eller Ion-stråling som det heter på fagspråket, formerer de seg i en helsikes fart, og dermed er overbefolkingsproblemet igang. For å hindre at hardisken flyter over, så åpnet mastodontene en hemmelig RAM-port til store jødeorganisasjoner, som den berømte Kirnov-organisasjonen i Russland. De går så inn og henter ut all barnepornoen din, og legger det så ut på nettet, der alle fjesene i bildene og filmene er ditt.

 

Dette krummeluret kan kun forhindres ved hjelp av Nivea fuktighetskrem, eller annen krem som forhindrer Ion-stråling. Dette smøres på harddisken, for så at harddisken skal ligge i 40 grader C i solsteiken i minst 8 døgn, før den taes inn igjen, og bades i 10 minutter i lunkent honningmelk.

 

Etterpå vaskes den i en Asko vaskemaskin fra 1978, for så å settes inn i datamaskina igjen. Da burde den virke. Hvis ikke må du kjøpe ett nytt tastatur...

 

God bedring!

Lenke til kommentar

Her skal du få et seriøst, om ikke så vettugt svar:

 

For meg virker det som om subwooferen rett og slett vibrerer og hopper og spretter. Kan ikke HD'er bli ødelagt av bevegelse? Eller hvis de står skeivt? Også har jeg lest noe om at høyttalere er magnetisk skjermet, slik at de kan stå ved siden av skjermen. Sjekk ut om den er magnetisk skjerma da.

 

Veit ikke om du ble noe særlig klokere menn :wink:

 

Selv har jeg en _liten_ subwoofer stående ved siden av skjermen, men jeg hadde ikke satt en stor sub. inntil PC-en var jeg deg...

 

_________________

God Jul :grin:

 

[ Denne Melding var redigert av: sosohal på 2001-12-03 23:08 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...