Jump to content
Sign in to follow this  
hmyraune

Oppstartsproblemer Windows XP ved Mup.sys

Recommended Posts

Hei!

 

Jeg har et problem med min datamaskin. Når jeg starter opp den, går alt som det skal helt til Windows skal lastes. Da går det omtrent to sekunder, så blir skjermen, musen, og alt svart og slokner. Viftene går som vanlig, så jeg vet ikke om CPUen går. Hører lyd fra harddiskene.

 

Det merkelige er at når jeg starter maskinen med sikkerhetsmodus, så stopper den alltid opp ved Mup.sys. Hva gjør Mup.sys? Og kan det være at jeg har et defekt hovedkort?

 

Jeg bor ikke hjemme nå, men datamaskinen står ikke hjemme. Den har da stått helt stille mellom mine besøk, som har blitt noen måneder i mellom. Dette skal ikke ha hatt noe å si!?

 

Håper det fins en annen løsning på dette enn å bytte hovedkort. Kan også nevne at jeg har resetet hele hovedkortet med jumpere for å fjerne eventuelle feilinstillinger. Har noen en anelese om hva som kan være galt?

 

Mvh,

Hans Myraune

Share this post


Link to post

Prøv om det hjelper med å legge inn windows på nytt eller kjøre reparasjon. Eventuellt en annen harddisk. Søk i google, og du vil finne mange med samme problem som deg.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...