Jump to content
Sign in to follow this  
a_m_e_s

Feilmelding c0000135. Win starter ikke.

Recommended Posts

Har vært litt treg med å oppgradere til SP2 på min pc med win xp pro. Skulle gjøre dette i stad, men fikk mange feilmeldinger underveis om at filer manglet, så jeg avbrøt installasjonen. Da startet maskinen på nytt av seg selv, windows begynner å loade, men så blir skjermen blå og jeg får error c0000135, som jeg har funnet omtalt her.

 

Jeg prøver så å følge prosedyer beskrevet fra og med "mer informasjon", siden jeg "allerede har fått problemet". Her sies det at jeg skal bruke gjenopprettingskonsollen for å fikse problemet. ok, so far so good.

Men når jeg booter med xp-cd'en og trykker E for repair så sier den at ingen harddisker ble funnet og at jeg derfor ikke kan fortsette.

 

Derfor får jeg ikke løst c0000135 problemet mitt. Noen som kan hjelpe meg med noen lure tips? Kan ikke miste dataene som ligger på harddiskene!

 

(btw, er tre SATA harddisker i systemet. Alle av typen WD-raptor 74gig. 1 kjører for seg selv med operativsystemet, de to andre kjører i raid0.)

 

Takker for all hjelp.

a_m_e_s

Share this post


Link to post

Det fulgte sansynligvis SATA-drivere med hovedkortet ditt. Disse må lastets inn når xp-cd starter. Se i bunn av skjermen når xp-cd'en lastes inn. kommer en melding når du kan velge å laste inn driverene.

Share this post


Link to post

jeg fant ut det av meg selv også, etter å ha lest utallige supportsider hos western og microsoft. nå ser det ut til at alt kommer på bena igjen. følger ihvertfall løsningen fra microsoft. takk for hjelpen uansett.

a_m_e_s

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...