Jump to content
Sign in to follow this  
iStephano

EVGA 7800GTX 512MB

Recommended Posts

Ja da har jeg bestilt meg EVGA 7800GTX 512 for noen uker siden. Å krysser fingrene mine den kommer før jul ;) Så lurte jeg på noe, har prøvd og googlet litt rundt diverse steder men finner ikke helt svaret jeg leter etter.

 

Siden jeg begynnte og lese her på forumet har jeg tippet mer og mer mot overklokking siden.. Noe jeg var skikkelig i mot for jeg opplevde bare ustabilitet før. Helt til jeg skaffet meg deler som faktisk lot seg overklokke så så jeg hvor gøy det egentlig er så da har jeg gått over til den mørke siden og overklokker ltt her og der på det som kan klokkes :p

 

Så da så jeg rundt etter erfaringer fra andre om det EVGA 7800GTX 512 Kortet lot seg overklokke noe. Det er ikke så viktig da dette er et rimelig kraftig kort fra før av men man lurer jo allltid på hva man kan skvise ut. Fant en link der dem testet kortet og det overklokket dårlig. tror det var 581 / 1750 det samme som xfx kortet kommer med. Men denne kan du jo klokke til skyene som jeg leste.

 

Derfor jeg valgte meg EVGA kortet er fordi for noen uker siden så det veldig mørkt ut for og kunne skaffe disse 512MB kortene før jul så jeg bare bestillte den. Veit at du får xfx versonen til samme pris bare litt mer klokket. Men men gjort er gjort ;)

 

Noen som har noen mening eller veit om dette kortet er klokke vennlig?

 

Hilsen Meg :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...