Jump to content
Sign in to follow this  
Kamerilla

Er supersikring å anbefale?

Recommended Posts

Hei!

 

Har nettopp funnet ut at det finnes noe som heter supersikring. Ca. 500 kr betales i tillegg ved et digitalkamera til 2500 kroner, for 4 års "totalgaranti" mot ulykker. Lurer på om noen har fått bruk for dette, og vil anbefale det? Lønner det seg egentlig når kameraene synker så fort i pris?

Share this post


Link to post

Heisann!

 

Dette kommer jo an på hvordan nettopp du behandler tingene dine. Selv har jeg supersikring på begge mine kamera (Powershot S50 i 2 år og D70 i 1 år). 500,- for et kamera til 2500,-? hmm... synes det virket litt mye, men. Supersikringen på min D70 kostet rundt 900,- for et år siden, da kameraet kostet 12.000,- m/18-70. Det er som sagt en vurderingssak der faktoren hvordan du behandler tingene dine bør telle mest. Hvordan prisene synker, vet jeg ikke så mye om.

Share this post


Link to post

Statistisk sett ville jeg sagt nei. Det er en grunn til at butikken tilbyr det, og det er fordi de tjener på det. Ingen annen årsak. Det igjen betyr jo at langt færre får behov for det, enn de som får behov for det.

 

Men det er jo det samme med hus og bilforsikring f.eks, bortsett fra at der er det snakk om så store summer om uhellet skulle være ute, at det kan knekke deg økonomisk.

 

Så det må du selv vurdere... er du normalt forsiktig med tingene dine, er det sjelden noen vits og i det lange løp vil du nok tjene på å ikke velge superforsikringer. Er du derimot vant til å miste ting i bakken eller være utfor andre uhell/mer ekstreme situasjoner, så ville jeg vurdert det.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...