Gå til innhold

Den nye Razer Copperhead


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har bestilt meg den nye Razer Copperhead, men jeg har hørt noen rykter om at den tendenserer til å "henge" når du beveger musen raskt.

 

Er dette kun et rykte, eller et faktum? Har det kanskje noe med hvilken musematte du bruker? Har en Qpad Mid-Sens - vil dette fungere bra?

 

Mvh.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har brukt Razor Boomslang 2000 en del da jeg var Cs guru...

 

Alle Razor musene har omtrent de samme problemene, noe som sier litt om utviklerene når de gjør de samme feilene på hver eneste modell..

 

Beveger du musa for raskt vil du få en slags "verden rundt" effekt.. Jeg sier dette fordi det virker som om den ikke takler å bli beveget raskt. Det er noe man venner seg til..

 

Et annet problem er seige knapper, og ujevn trykkflate på knappene, som gjør at du må trykke hardere noen steder enn andre steder på knappen.. Noe som ikke akkurat er positivt for en gamer mus! Og som blir veldig slitsomt i hånda etter bare et par timers spilling..

 

 

Derfor gikk jeg tilbake til min gamle dual optical.. Vurderte å kjøpe G5, men har hørt at den ikke funker på musematter og teksturerte underlag, som også suger litt.. Er en tabbe av utviklere at man ikke kan bruke en gamer mus på dyre musematter som icemat og steelpad..

 

Derfor har jeg tenkt litt på 518.. Mangler fremdeles litt feedback på den..Fikk nettopp feedback på den ja.. (Ja, jeg har altfor mange gamer kompiser) Mx518 har samme problem som mx1000, den er dårlig for low sens gamere, fordi den er dårlig til å kalibrere når man løfter den opp fra musematta og ned igjen.. Dette er ikke så stort problem for highsens gamere fordi de løfter nesten aldri musa fra matta..

 

Er jammen meg irriterende at det skal være så vanskelig å finne en mus som funker bra.. Har hørt at intelli skal være en sikker vinner, ellers har vi jo alltids mx500.. Men det er jo litt kjipt å gå 2 år tilbake i teknologi når man skal ha det beste på markede..

 

Setter veldig pris på om noen kan utvide denne posten med erfaringer om gaming muser.. For jeg sliter med å finne den rette musa hehe.. (huff, begynner å bli seint.*humor*)

 

PS! Ikke skriv fex ******** er den beste musa, kombinert med den matta... Bare fordi dere selv bruker den eller har brukt 2000kr på stuffet deres og ikke vil innrømme at det kunne vært bedre.. Gi meg fakta

Endret av Strongbad
Lenke til kommentar

Vel, jeg er storfornøyd med G5 som fungerer utmerket på min musmatte. Musmatten er ingen spesiell type, men laget i "glatt gummi" med et mønster/bilde i selve gummien.. Altså ikke en standard filt-musmatte.. Kan ikke tenke meg at det er mange musmatter denne ikke skulle fungere på? Men du kan jo være uheldig :)

 

Har tidligere hatt MX500 og MX518, og synes musene blir bedre og bedre for hver generasjon :)

 

Ser på meg selv som en ganske hyppig/erfaren gamer som har hatt et utall forskjellige mus siden Doom's spede barndom..

 

Etter at Logitech kom på banen med skikkelige mus har jeg holdt meg til dem siden.. Må minst være 5-6 år siden nå..

 

Just my 2 cents..

 

/Espen

Lenke til kommentar

På en skala fra 1 til 10 hvor 10 er høy sens, ligger jeg omtrent på 4 på de fleste mus.. G5 derimot vil jeg si 6, for at hurtigknapp for dpi skal ha bedre effekt når jeg setter på en lavere dpi.. (Skulle jeg brukt 4, ville dpi blitt så lav at jeg måtte flytte musen for mye)

 

Du skjønte hva jeg mente?

 

/Espen

Lenke til kommentar

Hei, sitter på denne musen selv me qpad matte. Eg sleit veldig med dette at musa gikk baserk når du bevegde deg fort i spill, men dette er noe dei har fiska me nyeste versjonen som du kan laste ned fra heimesiden deires. Eg bruker no driver (6.08) og firmware (6.13) <- dette var nyeste når eg lasta ned noen veker sia vs den du får me musa. Dette med at musa ikke virker altidd når du slår pcen på og evt hele tida når pcen har kresja vet eg ikke helt hva en kan gjøre med

 

Men det eg kan tippe kan ha noe å si er at standar muser kjører 125hz men i programmet til cooperhead kan du stille denne etter ønsket. På min "gammle pc" har eg ms3.0 som mus og denne har eg aldri hatt noe problem med kan ikke huske en gang på 2.5år den ikke virka etter klikk evt slå på pcen. Men etter eg fikk cooperhead og såg at 500hz var ekstremt mye bedre fant eg et program sånn at eg kunne justere opp hz på gammle pcen. Nå har eg samme problemet med den pcene at musa ikke altidd starter opp og må da ta ut og inn usb igjen.

 

Dette er ikke et stort problem men ja veldig plagsomt spes når maskina har klikka og du er sur nokk fra før;P

Lenke til kommentar

Bestilte meg Copperhead, og nå ligger den og venter på Posten :)

 

Vurderer å bytte ut Q-pad'n med en IceMat 2nd Edition, ettersom jeg har hørt at det er en god kombinasjon med Razer. (Er det det?)

 

Hvis det er en god kombinasjon, vil grønn være en "vennlig" farge for laseren?

 

Mvh.

Lenke til kommentar

Har Nettopp fått meg Copperhead og Qpad, funker no veldig bra etter min meining. Men når jeg spiller half life 2 og Farcry så henger spillet seg opp og det kommer rare grafikk feiler. Etter en stund med Farcry starta maskina på nytt og det kom opp at musa ikke var koblet til. noen som har hatt slikt problem? tenkte det kunne være den der polling raten. Det sto jo i handboka at gamle CPUer ikke tålte at den sto på 1000mhz.

Lenke til kommentar

Har Nettopp fått meg Copperhead og Qpad, funker no veldig bra etter min meining.

 

Men når jeg spiller half life 2 og Farcry så henger spillet seg opp og det kommer rare grafikk feiler. Etter en stund med Farcry starta maskina på nytt og det kom opp at musa ikke var koblet til. noen som har hatt slikt problem?

tenkte det kunne være den der polling raten. Det sto jo i handboka at gamle CPUer ikke tålte at den sto på 1000mhz.

Lenke til kommentar
Har Nettopp fått meg Copperhead og Qpad, funker no veldig bra etter min meining.

 

Men når jeg spiller half life 2 og Farcry så henger spillet seg opp og det kommer rare grafikk feiler. Etter en stund med Farcry starta maskina på nytt og det kom opp at musa ikke var koblet til. noen som har hatt slikt problem?

tenkte det kunne være den der polling raten. Det sto jo i handboka at gamle CPUer ikke tålte at den sto på 1000mhz.

5317324[/snapback]

 

Min Razer Copperhead fungerer ikke på min Q-pad Mid-Sens Red.

(Bruker de nyeste driverene og firmwaren)

 

Hva kan være problemet? Hvilke innstiller bruker du Santaclaw?

 

Mvh.

Endret av jaynuz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...