Gå til innhold

Skjerm til infosystem


Admin'c

Anbefalte innlegg

Hei jeg er på utkikk etter en relativt stor skjerm til ett infosystem jeg arbeider med. Signalene skal komme fra ett microatxkort tenker jeg, dermed er det ganske sikkert at det blir agp som gir signalet hvis ikke jeg finner ett kort med dvi, men det hadde væt kjekt å ha dvi til senere.

 

Ved siden av burde prisen være relativt billig (dermed kan jeg droppe en del ting som tvtuner og ett hav av innganger, samt høytalere og forsterker), skjermen burde ha høy oppløsning for å kunne vise tekst godt, og det hadde muligens vært kjekt med en garanti ang pixelfeil selv om det ikke er viktig (den skal henge relativt høyt oppe på en vegg, og vise tekst på hvit bakgrunn samt noen bilder). Responstid må også se fornuftg ut siden teksten og bildene scroller.

 

Jeg antar at dette er litt kinkig (jeg har lett i noen dager uten å finne gode alternativer iallefall), men jeg håper dere finner noe jeg kan ha oversett =)

 

(plasma er vel uaktuelt siden bildet kan brenne seg inn (det er noen faste streker og slikt, dermed er vel lcd det jeg går for)

 

(tankene mine går mot en slik en http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=314159&cks=PLS , men om det finnes noe billigere og bedre hadde det vært fint. Jeg er litt usikker på størrelsen men 32" må jo holde i lange baner, prishoppet opp til 40" er jo abnormt)

 

Edit: så at dell hadde en billig 37", muligens er den bedre http://www1.euro.dell.com/content/products...dhs1&l=no&s=dhs

 

Edit2: Ser nå at lcdtver er billigere enn vanlige lcd skjermer av en eller annen grunn, titter på de nå =)

 

Edit3: er det ikke forskjell på lcdtvr og vanlige lcdskjermen så ser jo denne god ut http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=313425&view=detailed bortsett fra det at merket er ukjent for meg

Endret av Admin'c
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...