Gå til innhold

Lian Li PC6070BSCAND og gruen med BTX


Anbefalte innlegg

Ikke for lenge siden kjøpte jeg ett PC6070BSCAND kabinett fra Microplex, og så langt er jeg fornøyd. Men så begynner jeg å lese om BTX, ikke rare forskjellen fra ATX i ytelse, men plasseringen av I/O komponenter o.l. er helt annerledes (faktisk speilvendt i mange tilfeller).

 

Det jeg lurer på da er om det vil være mulig å kjøpe ett hovedkort brett som er tilpasset BTX, dersom den dagen kommer?

 

Forhåpentligvis er ikke AMD så veldig keen på BTX med det første når de begynner å lansere M2 til neste år (er ikke det den platformen heter som skal overta for 939 og 940?).

Endret av MrJavalava
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har tenkt på det samme selv også, men jeg tror det tar lang tid før btx kommer. Før var det mye snakk om at nå kommer btx snart, men jeg har ikke hørt noe om btx på lenge. Så vidt jeg vet er det ingen lian li kabinett som støtter btx enda (mulig jeg tar feil her), og bare et fåtall andre kabinetter som kan gjøres om til btx. De eneste jeg kan komme på i farta er cooler master stacker og thermaltake armor og kandalf. Derfor tror jeg ikke btx kommer før om lenge (hvis det i det hele tatt slår igjennom på samme måten som atx). Og som du sier så kommer jo amd med m2 også, som blir atx. Jeg ser egentlig ingen store fordeler med btx heller... M2 tar ikke helt over for 939, da AMD har tenkt til å levere 939 cpuer i lang tid framover.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...