Gå til innhold

Day of Defeat: Source ?


Anbefalte innlegg

Hoy!

 

Siden DoD:Source inngikk i pakka med HL2 jeg kjøpte via steam, har jeg prøvd å spille dette litt på nett. Akkurat når det kom ble det satt opp litt servere jeg spilte på, men nå om dagene virker det helt umulig å finne servere?

 

Spesielt i Steam Servers oversikten - Filter settings: DoD:S, Europe, Secure. Ingen treff. Uansett hva jeg egentlig setter av filters, finnes det null nix og ingen servere med DoD:S.

 

Jeg har funnet noen norske servere, catch, bf.no, og en til jeg ikke husker navnet på, men etter at disse er lagt til i server lista får jeg alltid bare "no connection", og de vises alltid som tomme (med server-info), både i steam og på websidene til disse serverne.

 

Det eneste jeg faktisk får opp er et par jolt.co.uk servere med DoD:S, men disse kjører bare ett map hver og blir fryktelig kjedelig etterhvert, plus litt ekstra lagg og drit.

 

Så, er det ingen som spiller DoD:S lenger, eller er det bare jeg som ikke finner serverne? Litt tips hadde vært fint =) Nordiske/Skandinaviske servere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...