Jump to content
Sign in to follow this  
imran

Holux 236 GPS + iPAQ 2410 + TomTom 5

Recommended Posts

Hei,

 

Har nettopp kjøpt meg Holux GPSlim 236 bluetooth unit som jeg har koblet til min iPAQ 2410. Jeg prøvde GPS Viewwe 8et program som fulgte med Holux) og fant ut at GP'en er på port 8.

 

Har installert TomTom 5.0 navigasjons program. Starter TomTom 5 og får vite at GPS er ikke funnet. Går videre til konfigurasjonsdelen og kommer meg inn på "Show GPS Status". Der velger jeg "Other Bluetooth Units", velger bluetooth port 8 og trykker OK. Ingenting skjer. TomTom 5 klarer ikke å plukke opp signalet i det hele tatt. Går tilbake til GPSView og finner ut at den fortsatt klarer å plukke opp GPS signaler. Har prøvd i et par timer, men klarer ikke å få TomTom 5 til å skjønne at GPS'en er der og "broadcaster" signaler.

 

Er det noen spm bruker TomTom 5 med Holux 5? Er det noe jeg har gått glipp av under oppsettet? (jeg har allerede koblet GPS'en til iPAQ via pair, og den ligger inne i systemet).

 

Takker,

Imran

Share this post


Link to post

kjører samme gps og tomtom5 på qtek s100, og jeg fikk det til i går etter en formatering av mobilen.

 

Det jeg gjorde var

1. paire gps og mobil (kode 0000)

2. gå inn i tomtom trykke på signalstyrkemerket nederst til høyre og så på signal øverst til høyre, deretter valgte jeg konfigurer og testet bluetoothportene (nr 4 og 5 hos meg).

3. Så lot jeg mobben og gpsen stå å dure i fem min mens jeg gjorde noe annet, det gikk heller dårlig på com 4 hvis jeg ikke husker feil så jeg lot den dure på com5 og da gikk det etter ett par minutter.

 

Husk at det er en fordel at bluetooth er på pdaen (noe det er pga at du får det til med ett annet program) og at gpsen har signal (rød lampe blinker). Kan også være en fordel å skru av andre gpsprogrammer enn tomtom som du har kjørende i bakgrunnen =)

 

Slik gjorde jeg det, nå er det bare å skru på mob og gps så finner de hverandre automatiskt (tomtom skrur på bt for meg automatiskt ^^)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...