Gå til innhold

HJELP! Trenger nytt DV kamera innen 48 timer!


Anbefalte innlegg

Faen! Mitt JVC GR-DVL309 tok NETTOP kvelden. Etter 2 1/2 års LETT bruk, spiste det sin første kassett i dag. Spiste og fordøyde. Det var den sommerkassetten. Argh! Jeg er, som dere sikkert ser, ganske forbannet! At det er mulig at noe slikt kan skje etter nesten ikke å ha blitt brukt er bare helt fantastisk imponerende! Nei, jeg vil ikke engang DISKUTERE noe som har med dette kameraet å gjøre, da jeg VET at det koster mer å fikset det enn å kjøpe en nytt et av samme (ræva) kvalitet. Død og begravet.

 

Men, dette bringer meg til følgende:

 

Jeg reiser til USA på onsdag (30 November 2005) morgen, og trenger et nytt DV kamera innen den tid. Jeg er villig til å legge hele 2000 kroner inn i et, da det kun skal brukes på denne ferien.

 

Jeg vil og skal kjøpe et JVC GZ-MG70 (harddisk basert) videokamera om et par måneder, men pga. at alle pengene går med til selve reisen nå, har jeg ikke råd, eller GIDDER ikke, å legge inn mer enn 2 lapper i et kamera for denne gang.

 

Elkjøp har en Samsung modell (som garantert suger hardt!) til 2 lapper ute i nettbutikken sin. Det koster vel 3 lapper i butikken tenker jeg. Argh!

 

Trenger hjelp, fort! Er svært desperat!

 

Til slutt vil jeg avslutte med følgende: ALLE kameraer/videokameraer/kassettspillere osv. med BÅND suger! Jeg HATER alt som ikke er digitalt/hd-basert/dvd-basert!

 

Men må mot min egen vilje kjøpe et billig DV kamera, helst i morgen! Bor i Asker/Bærum og kan kjøre til Oslo (men ikke lenger) for å kjøpe et! Må være nytt og fra butikk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker! Fant Samsungen i Elkjøp avisen for noen minutter siden! :)

 

Men til min store irritasjon kom jeg nettop på at jeg for et par dager siden bestilte et stort batteri til det ødelagte JVC videokameraet mitt. Et batteri på hele 3500mah, som varer i over 4 timer! Nå kan jeg bare kaste det batteriet...

 

Med mindre... Hmm.. Dama mi kom på en ting.. Hvis jeg kjøper det SAMME kameraet jeg har fra før, evt. et som er "kompatibelt" med det, dvs. et videokamera fra JVC som bruker nøyaktig samme batteritype!

 

Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt et JVC GR-DV videokamera i denne serien? Nummertype har ikke noe å si. Skal ha et kamera som passer batteriet jeg har kjøpt fra Ebay!

Endret av ThomasWH
Lenke til kommentar
Til helvete med DV kameraer.. Jeg kjøper et GZ-MG20! Men HVOR? Noen som vet om butikker som har dette på LAGER? Trenger ett i DAG!

5218659[/snapback]

 

Hej.

 

Jeg har lige købt jvc gz-mg50, som jeg bestilte gennem elkøb.

Det er et rigtigt godt kamera, det er så godt at slippe for at skulle spole på båndet. Samt så er det fint index som er på skærmen når man sætter kameraet til fjernsynet, der vises det første bilde af video sekvensen, så rigtigt fint at finde rigtigt film sekvens.

 

Men tilbage til køb af sådan kamera, det kan købes i elkøb, de skulle ligge hjemme med 20 modellen.

 

Løb og køb.....

Lenke til kommentar

Haha, jeg digger Dansker! :)

 

Tusen, tusen takk for Deres hjelp!

 

Jeg har riktignok ring til Elkjøp, og så sant, de hadde noen få kameraer igjen. Jeg kjøper gz-mg20 i kveld!

 

Noen sier at det ikke er "meget bra", kun "bra", men det er uansett bedre enn et billig DV kamera til 2000 kroner.

 

:)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det er ihvertfall helt rævva batterikapasitet på mg-kameraene. På et mg50 (tror jeg det heter) ligger det på rundt 55 minutter med bare filming. Går gjerne ned til 45 minutter og vel så det hvis du skal ta en titt på filmingen din.

 

Har hatt planer om å kjøpe en av de harddiskbaserte kameraene til JVC. Har akkurat solgt mitt mc-500, og har lyst å kjøpe meg et rimeligere, med større harddisk. Men gidder ikke å kjøpe før det kommer et med bedre batterikapasitet.

 

Sendte mail til jvc med spørsmål om batterikapasitet. Fikk mail med svaret, og med en liten tilleggskommentar: Det finnes batteri med større batterikapasitet.

 

Har kjøpt meg et enkelt MV790 som jeg skal bruke over julen. Regner med å levere det tilbake etter jul (er det kynisk?) siden jeg har 30 dagers returrett. Og jeg håper også det kommer noen nye modeller med bedre batterikapasitet.

 

På den største "70?" kan du filme i 10.5 timer og har batterikapasitet til under en time. Er ikke helt riktig vel...

 

Ok, dette ble et litt langt og "rablende" innlegg. Håper dere får noe ut av denne posten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...