Gå til innhold

Drivere til Connect3D X800GTO


assi4

Anbefalte innlegg

Hvilke drivere er best til dette kortet? Har hatt litt problemer med at det fryser til i ATITool når core hastighet kommer over ca 560 (minne står på 490). Temperaturen ligger rett rundt 70 grader og plutselig fryser skjermen til og pcen må startes på nytt. Jeg har DHZer0point catalyst 5.11 installert nå. VPU-recover er også aktivert så det er litt rart at pcen låses helt.. Tenkte det kanskje hadde med driveren å gjøre. Noen tips? :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenkte litt på omega ja, men så at den nyeste versjonen var basert på catalyst 5.10, mens DHzer0point har catalyst 5.11.. Så da vil vel egentli DHzer0point ha potensiale til å være hakket bedre?

 

Ja jeg er ganske sikker det er gpuen som blir klokket for høyt, men da burde vel VPU-recover stille den ned igjen? Det er forresten under 'find max core' på ATITool pcen henger seg opp.. Burde ikke programmet merke at det har kommet til grensen og automatisk slutte å øke klokkehastigheten? Eller er det bare artifacts som stopper det?

Lenke til kommentar

Har åpnet alle pipesene ja :w00t: : Skal prøve med originaldriverne, men venter med å øke klokkingen (står på 500/500 nå, der er den helt stabil ihvertfall) til jeg får zalman vf700 kjøleren jeg har bestilt fra shg.no. Greit å ikke utsette kortet for unødvendig overoppheting.

Endret av assi4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...