Gå til innhold

Råd til innkjøp av DVDHarddisk opptaker med Divx


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Videospilleren min sovnet inn her om dagen, så da tenkte jeg å kjøpe meg en DVD opptaker med harddisk. Jeg prøver å finne en Harddisk opptaker som støtter DivX (og Xvid). Jeg sikler litt på Eltax DVR-555 med 160GB HD. Alternativet er LG.

 

Jeg har ikke lyst å bruke så mye mer enn 4.000,-.

 

Er det noen der ute som vet om Eltax spilleren er bra? Er det noen som vet hvorfor ikke man kan få merker som Pioneer, Panasonic eller Sony med DivX støtte? Pioneer er uaktuelt for meg da jeg har hatt to pioneer dvd spiller og synes de er trege ved oppstart og ved generell trykking.

 

Jeg hadde satt pris på om noen kunne anbefale en god DVD opptaker med harddisk priset til mitt budsjett. Kan leve med 80GB men jo større jo bedre :D

 

Hadde håpet at BBK kom med harddisk snart...

 

På forhånd takk for tips og råd :thumbup:

 

Vennlig hilsen

 

Hans Olav

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ingen tvil: VELG LGn! Det er en grunn til at ukjente merker klarer å selge billigere og det er ikke fordi de er så "snille"! De bruker rett og slett de dårligste komponentene, har dårlige menyer og elendig brukergrensesnitt. (generelt sett, ikke denne som du nevner spesielt for den kjenner jeg ikke) Når du nevner LG regner jeg med at det er RH7800 du sikter til og det er et kjempe godt produkt som gruser de andre (!på samme prisnivå med samme specs!)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...