Gå til innhold

Hjelp, jeg skal ha nytt kamera.


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har nå hatt mitt Nikon Coolpix 3500 i snart 2 år. Det har funket bra til vanlig bursdagsbilder og sånt, men hvis jeg skal ta litt bedre bilder blir det verre.. Det at jeg bare kan bruke skjermen som søker er også et stort problem, særlig under skarpt lys, da du ikke ser noe på skjermen. Så en ordentlig søker er sterkt savnet. Jeg føler også at dette kameraet ikke har gode nok innstillingsmuligheter. Er for liten forskjell på de forskjellige ”innstillingsprogrammene”. Muligheten for å stille på innstillingene selv begrenser seg til å kunne skru av og på blitsen. Nå er jeg ikke veldig flink fotograf, men jeg ønsker flere valgmuligheter.

 

Det jeg trenger tips til er et nytt kamera som kan fungere godt for meg. Jeg ønsker et kamera som har større mulighet for manuelle innstillinger enn det kameraet jeg har nå. Når jeg tar bilder bruker jeg stort sett alltid stativ så jeg bryr meg lite om størrelsen på kameraet.

Kameraet må ikke være for avansert. Jeg er tross alt bare en hobbyfotograf og å drukne i forskjellige funksjoner blir bare tull. Pris er også en faktor her. Jeg ønsker ikke å bruke stort mer enn 3000,- på et kamera enten det er nytt eller kjøpt brukt. Kommer ikke til å ta så mye bilder at jeg kan ta meg råd til et veldig dyrt kamera.

 

Under har jeg laget en liste over ting jeg pleier og ta bilde av slik at dere evt. kan lage dere et bilde av hvilke funksjoner kameraet bør ha.

 

- biler(stillestående og i fart)

- mennesker(portretter for det meste)

- naturbilder

- dokumentasjonsbilder(f.eks under restaurering av biler og diverse)

 

Det er det jeg stort sett bruker kameraet til. Så kommer jo den vanlige fotograferingen i bursdager osv i tillegg da.

 

Håper ikke innlegget ble for langt, men håper noen kan komme med noen innspill som vil hjelpe meg med å finne et kamera som passer meg bra.

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...