Gå til innhold

Den store CL65 "Otto Fantastico" - tråden!


brrah

Anbefalte innlegg

Hvis det er noen som har kjøpt denne maskinen, kan du være så snill å skrive litt om hvor god ytelse den har, byggekvalitet, støy osv? Tilkoplinger også, hvor er disse plassert, bilder hadde vært prima!

Jeg har selv satt opp dette oppsettet:

 

Skjerm: WXGA 1200x800 Crystal Clear

Grafikk: Ati X600 128 MB

CPU: Intel Pentium M 1,733 GHz

Optisk drev: Combo dvd/cd brenner (har dvd brenner på den stasjonære)

harddisk: 40 GB (tenkte jeg skulle ha ekstern i tillegg)

Minne: 1024 MB ram

Pris: 6625 Eksl MVA - 8300 Inkl MVA

 

Dett vil jeg si er et veldig bra tilbud! Tilogmed bedre enn PSdata's 1557E tilbud! Her får jeg jo ikke DVD brenner og 80 GB HD, men dette behøver jeg ikke, jeg sparer heller 300 kroner og har 1 GB ram!

Hva synes dere om oppsettet? Mye for pengene, forandringer jeg burde gjøre?

Og vær så snill, jeg ber dere, ikke spam ned den her tråden om servicen Whitebox har gjort før, tusen takk! :D:w00t::dribble:

 

EDIT: Har nå gjort om emnetittel sånn at vi kan samle alt om denne maskinen under ett...

Endret av andersø
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Whitebox har solgt CL65 en stund allerede, så jeg antar noen har kjøpt den. Er det noen som vet om maskiner fra andre leverandører som selges med samme chassis?

 

Jeg er også interessert i erfaringer med den, f.eks. batterikapasitet, byggkvalitet, støy og skjermkvalitet.

 

Enig at bilder hadde vært prima!

Lenke til kommentar

sist tirsdag bestilte jeg en CL65 ''Otto Fantastico'' Men Whitebox var snille mot meg og sendte en CL70 men de er nesten helt like :p er fornøyd så langt ... :thumbup:

Har ikke fått testa baterikapasiteten da ..... skal komme til bake til det men alt annet funker perfekt ! . Hvis du søker på whitebox kommer det 99% med masse tull om whiteBox men jeg tror de har forbredret seg men andre syntes ikke men når jeg bestilte min på tirsdag fikk jeg pcen på lørdag og det er ikke værst ! så du velger .... :w00t:

Mvh aXaver :innocent:

Lenke til kommentar

Jeg tok og bestilte en CL65 for to dager siden. Maskinen var på lager når jeg bestilte, så jeg antar det ikke tar alt for lang tid før jeg får den.

 

Her er noen svar jeg fikk fra Whitebox angående maskinen:

Batteritid: Batteritid er ca 3-5 timer. Noe lenger på 15.1".

Vekt: Vekten er henholdsvis 2.7 og 2.8kg for 15.1" og 15.4"eren.

Produsent: Compal.

CL65 vs. CL56: CL65 er storebror til CL56 og har som du sikkert er kjent med meget meget høy kvalitet. (lik cl56)

Støynivå: Stille modell og drøm å jobbe med.

Lenke til kommentar
Kan du være så grei å lage en bitte liten review? Noen bilder hadde vært snacks!

5167599[/snapback]

Jepp, jeg skal skrive noen ord når jeg får pc'en. Foreløpig har ikke Whitebox sendt maskinen, men jeg regner med de gjør dette i morgen. Produksjonstiden skulle være ca. 2-3 virkedager.

 

Digitalkamera har jeg ikke, så noen bilder blir det nok dessverre ikke.

Lenke til kommentar

Bestilte også CL65 fra Whitebox for to dager siden (på tirsdag).

Håper de sender den i morgen.

Jeg satte den opp slik:

 

15.4''WSXGA(1680*1050) Widescreen Crystal Clear

SKJERMKORT ATI PCI EXPRESS X600

1.733 GHz Intel® Pentium® M 740

60GB Harddisk (7200RPM)

Combo DVD/CD-RW Brenner

2048MB PC3200 (2x1GB) 400MHz

 

Totalsum ink. mva kr.11050

 

Håper de får sendt den snart slik at jeg har den i neste uke en gang.

Endret av eranro
Lenke til kommentar

Det hadde ikke vært en dum ide.Ser selv etter en bærbar men jeg betaller heller litt for å få bedre service .Slik jeg forstår det så er ordet "ettermarked" ukjent for whiteboxfolka.

 

Men ting kan forandre seg og jeg vil helst ha tilbakemelding om servicen dere fikk,og leveringstid -Evn unnskyldninger osv.

 

Om dere kunne legge inn bilder og lage en liten review om batterilevetid,ytelse etc- Hadde vært flotters.Hvis en kunde skryter av en maskin så er det nok ærlig sak,fordi det er en veldig bra pris om ikke noe annet.

Lenke til kommentar

Det hadde ikke vært en dum ide.Ser selv etter en bærbar men jeg betaller heller litt mer for å få bedre service .Slik jeg forstår det så er ordet "ettermarked" ukjent for whiteboxfolka.

 

Men ting kan forandre seg og jeg vil gjerne ha tilbakemelding om servicen deres fikk,og leveringstid -Evn unnskyldninger osv.

 

Om dere kunne legge inn bilder og lage en liten review om batterilevetid,ytelse etc- Hadde vært flotters.Hvis en kunde skryter av en maskin så er det nok ærlig sak-Prisen kontra ytelse er vel det som gjør denne maskinen veldig fristende ;)

Lenke til kommentar

Bare som en kommentar til "ettermarked"-kommentaren din, Lexus: Jeg har bare hatt gode opplevelser med Whitebox - både før og etter kjøp. Har en CL50 som jeg kjøpte for snart 2 år siden. Det har vært lite problemer med maskinen, men den ene gangen jeg måtte sende den inn gikk det fort og smertefritt.

Lenke til kommentar

Ja, der var maskinen i hus. Fikk den i dag, og har nettopp fått installert Windows på den. Har bare brukt den ca én time, men her kommer noen førsteinntrykk.

 

For det første, servicen til Whitebox har jeg ingenting å utsette på. De var lette å få tak i på telefon (ringt til dem to ganger, 9-10-tida om morgenen), og behjelpelige og villig til å svare på spørsmål.

Jeg fikk maskinen etter kun én uke, noe jeg er meget fornøyd med.

 

Den virker SVÆRT stille her jeg sitter og skriver, på batteri. Da jeg installerte Windows - bråket den betraktelig mer. CD-rommen stod på på fullt og vifta sammen lager ganske mye lyd.

 

Driver-cd'en som fulgte med (sammen med Nero, PowerDVD og et annet program), var ødelagt med et STORT hakk i den. Derfor var det fint at driverne ligger på Whitebox' hjemmeside.

 

Fikk da fort opp WLAN, og ut på nettet.

 

Skjermen er veldig bra, jeg lurer bare på hvilken oppkjøring jeg skal kjøre på den. Akkurat nå har jeg 1680x1050, det er veldig skarpt og fint, men LITT liten skrift. :) Men når jeg velger oppløsningen 1280x800, strekker desktopen utover skjermbredden, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få stilt inn skjermen enda.

 

Tastaturet er LITT tungt å skrive på, antageligvis en vanesak.

Museknappene under touchpaden var litt "løse", men begynner allerede å bli vant til dem.

 

Dette er min første bærbare, men er så langt veldig fornøyd.

 

Kommer kanskje bilde etterhvert.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...