Gå til innhold

Lycoris er ikke fo begynnere!!!!


Anbefalte innlegg

installerte i går Lycoris, det gikk jo lett det! men så.... fikk ikke installert ADSL'en min, det var ikke noen veiviser for dette og det funka ikke med den programvaren som lå på ADSL cd'n. skulle da undersøke dette, men oppdaga da at den såkalte "dualbooten" ikke funka og at de bare blinka _ i evigheter. jeg fikk ikke installert XP pro fordi LINUX lå først på mbr og det hjalp ikke med endringer i BIOS. hviste ikke da hva jeg skulle gjøre, så i dag ringte jeg pcmax og fikk hjelp der. måtte slette partisjoner og måtte formatere alt på nytt, fersk instalasjon av xp pro ute settingsene fra min "gamle" xp. dette trur eg at eg ikkje gør igjen på stund! så nybegynnere: ikke prøv dere uten å kunne løse problemene!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vet du hva linux er egentlig? det er det motsatte av veiviser. Du finner ikke en linux som er så enkel som windows.

Men hvorfor spurte du ikke etter hjelp eller søkte etter info om ADSL i linux før du formaterte? (fra en annen PC da selvsagt).

 

BTW; jeg fant nettopp ut at Lycoris er ganske genialt! denne gangen jeg innstallerte det, var av en eller annen grunn nettverket satt opp og klar til bruk, uten at jeg gjorde en drit! jeg kunne til og med bruke internett oppkoblingen som Windows XP maskinen hadde!

 

Men linux og problemer hører jo sammen, så etter at jeg restartet var plutselig musen fucket. noen som et hvordan man starter lycoris i safe mode/logger på uten GUI (ja jeg er n00b - det heter sikkert konsoll ellernoe proffere.)

Lenke til kommentar

Quote:


Dette trur eg at eg ikkje gør igjen på stund! så nybegynnere: ikke prøv dere uten å kunne løse problemene!



 

Du bør kanskje forandre signaturen din? :grin:

Jeg kan ikke hjelpe deg med ADSL-problemet ditt. Men jeg ser ingen grunn til å gi opp Linux for det. Kanskje du heller burde prøve deg på noe mer kurrant som Redhat eller Mandrake?

Lenke til kommentar

Skjedde det samme som meg. Jeg installerte Mandrake 8.2 og jeg klarte ikke en dritt. Formaterte og gikk tilbake til windows. Nå har jeg installert Slackware 8.1 og jeg har mange problemer, men jeg lærer av problemene, virkelig. Mandrake og andre distroer for nybegynner viser egentlig ikke poenget med Linux, ettersom slik jeg ser på det nå. Mandrake er mer som en Microsoft version av Linux, og det funker ikke. Brukervennlighet og linux ligger ikke sammen, alt må gjøres manuelt. Om du ikke vil lære det så dropp det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...