Gå til innhold

Ute etter en liten telefon med mp3, lagringsplass


Mixy89

Anbefalte innlegg

Heisann folkens!

 

Jeg har tenkt litt på om jeg kanskje skal kjøpe meg en ny telefon etter bursdagen min. Jeg har kikket litt rundt, og har vel egentlig endt opp med at jeg ser etter W900i. Ettersom dette er helt klart en telefon som er forberedt på fremtiden.

 

Jeg også åpen som andre alternativer, jeg har ingenting imot Nokia eller Sony Ericsson, men jeg liker ikke Samsungs sine klapp-telefoner.

 

For øyeblikket har jeg en K700i, med netcom youngtalk (kan også bytte abbonement).

 

Ting som jeg syns er viktig og som jeg vil ha(eller at min nye mobil skal være) i min nye mobil(I prioritert rekkefølge, viktigste først)

1. MP3 spiller, med gode valgmuligheter og god lyd. Dette fins jo i W800i og W900i, og W900i har jo fjærnkontroll, noe som er praktiskt. Dette er veldig viktig! Den skal også helst ha muligheter for å legge inn playlists. Er også ett stort pluss hvis man kan koble til egne headsett, ettersom mobilprodusnter, ikke akkurat lager de beste ^^

2. God plass, det må være plass til minst ett par timer musikk, og en haug med bilder. 256MB kan holde, men helst 512, og hadde vært topp om det kunne utvides

 

Mp3 spilleren er det helt klart viktigste, og derfor legger jeg STOR vekt på denne.

 

3. Størrelse, jeg vil ikke ha en kjempestor klumpetelefon, derfor innser jeg at W900i kanskje ikke er det beste alternativet. Jeg skal bruke MP3 spilleren til trening, og det er da ålreit om man ikke får blåmerker på låret. W900i er helt i grenseland, er egentlig ikke helt sikker på hvor stor den er, men har hørt noen stygge rykter, men uansett... verstingstelefoner som P990 etc, er helt uaktuelle.

4. Design, Er litt viktig at den ikke ser ut som en råtten murstein.

5. Kamera, ganske viktig, helst megapixel kamera.

6. Kalender, selv om dette er en selvfølge på nesten alle mobiler nå ^^

 

Alt nedenfor er ikke fullt så viktig, men er litt gøy å ha.

 

7. 3G, jeg har satt dette såpass langt ned åp listen, fordi jeg tviler på at dette kommer til å "ta av" så veldig, akkurat som MMS.

8. Gode menyer...

9. God fargesjerm, helst litt stor så man kan se bilder lett på den.

 

 

 

Jeg takker for alle svar, og vil helst ha flere alternativer, som dere skjønner, er jeg ganske bestemt på hva jeg vil ha. Pris er ikke så veldig viktig, har tenkt meg netcom activetalk, så prisen detter vel med noen tusenlapper ^^ Får bare håpe Netcom bestemmer seg for å "sponse" 3G telefoner litt ekstra, slik at disse blir billigere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

W900 er veldig stor, den veier det samme som P990. Jeg ville kanskje vurdert og gå for w800i siden du legger så mye vekt på mp3 delen. Dette er "lillebroren" til w900 og når det gjelder størrelse er den i en helt annen klasse. Det følger også med 512mb minnekort til den,og et godt headsett.

 

Andre mobiler som kan være verdt en tiitt:

 

Nokia 6280

Siemens SXG75

Motorola E100

Lenke til kommentar
En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

5108674[/snapback]

 

 

Jeg beklager dette, og i og med at dette er min første tråd på dette forumet, skjekket jeg ut litt andre navn på tråder, for å lissom vite hva som var standard. Dette ble jeg ikke noeklokere på, jeg følte at detr var mange tråder, med såkalt "dålig emnetittel".

 

Nok en gang, beklager :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...