Gå til innhold

Fakta - Raske offhand sverd ER bedre enn trege.


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen. Sikkert mange rogues som er i tvil om dette.

 

 

 

som dere alle vet så er det i combat treet et talent kalt for Sword spec, der hvert enkelt slag har en 6% sjanse for å procce et angrep til.

 

Det er bekreftet gjennom testing at selv med 2x Sword, så blir proccene alltid utført med Main handen, uavhengig om det var offhanden som utløste proccen, eller mainhanden. så selv om offhanden din proccer, så er det main hand white damage som kommer via talentet. Ergo vil ikke damage range på offhanden ha noe som helst å si med hensyn til effektivitet, da den vil fungere som auto-attack only. Hvor høy DPS en offhand har vil derfor stort sett være det interessante.

Det som derimot er en fordel, er at offhanden skal være så rask som mulig.

Det finnes jo heller ingen instant attacks med offhand, som favoriserer tregere sverd med høyere damage range.

 

 

Det ble utført endel testing med dette på US forumet, og de prøvde bl.a 1.50 speed sword ( Hanzo) mot et 2.70 Speed ( assasination blade), der det ble fastslått at en rask offhand ville være mye bedre enn en treg offhand , da proccene slo inn mye oftere og ble utført av main hand. Og i disse beregninge tok de heller ikke hensyn til poison, noe som ville ha gjort forskjellene enda større.

 

Så til folk som kjører Sverd og combat, hvis dere er ute etter bedre skade bør dere i den grad dere har tilgang på sverd til offhand, gå etter så kjappe sverd som mulig .

Endret av GRendal
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke alle som går så langt ned i Combat-treet. Enda færre har 2 sverd og sword spec. Og hvilke endgame swords har rask speed if I might add? Det eneste jeg finner, er Blackguard, som er crafted. Skjer ikke at jeg gidder bruke penger på å crafte et våpen som har 0,1 mer dps enn Brutality. Det nærmeste man kommer, er Maladath, Runed Blade of the Black Flight. 2.2 speed. Selv tror jeg heller jeg går for Chromatically Tempered Sword.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...