Gå til innhold

Windows xp funksjon og DualBoot


Anbefalte innlegg

En venn fortalte meg om en funksjon i windows xp som gjorde at xp oppførte seg som win98. Alt man skulle gjøre var å legge til en kommando i en fil eller noe i den dur... Noen som vet hva han snakket om? For å være litt mer presis så prøver jeg å installere Command and Conquer (windows 95 utgaven) på min nye pc med xp. Har en xp patch til spillet, men den skal brukes på det ferdig installerte spillet. Når jeg prøver å installere, nekter programmet å starte. Dette er litt kjedelig. Derfor hadde en slik funksjon vært det jeg trengte, men andre tips på å få installert det mottas med takk. Har prøvd compatability wizard uten hell, bare så det er sagt.

Har også lurt på å kjøre dualboot med win98 second edition. Men jeg hadde en stor del problem med pc'en før,og er redd for at problemene skal vende tilbake.. Noen som har noen råd?

 

På forhånd takk!

 

Min pc: Athlon xp 2100+

SoundBlaster audigy

Win xp professional (engelsk)

GeForce 4 ti4600

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kompisen din snakket om er det som kalles compability mode(ikke 100% sikker på stavingen :smile: Det du må gjøre er å lage en snarvei til .exe fila til spillet du vil kjøre og høyreklikke på snarveien. Velg så "skillearket" Compability mode (el. lign.), og velg så ønsket OS du vil XP skal emulere i nedtrekksmenyen.

Lenke til kommentar

Leste forøvrig ikke meldingen nøye nok - så ikke det med at du hadde prøvd Compability Wizard - så da visste du vel det jeg skrev :smile:

 

Kjører forøvrig selv en dual XP/98 setup. Innstallerte Win98 på c: partisjon med Fat32, og innstallerte så XP gjennom 98 på d: partisjon med ntfs. Da ordner XP selv opp med boot meny.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...