Gå til innhold

lagger jævlig i cs:s, hjelp!


Anbefalte innlegg

Har nettopp fått hl2 og cssource. Jeg lagger noe sykt på norske servere i csscource og jeg vet ikke hvorfor. Har 1.5mbitslinje, tok testen på itavisen og fikk 1500kbps blank! Prøvde andre onlinespill og hadde riktig ping der. Har 3700+ og 7800gt, så specs skulle ikke være noe problem :S Pingen hopper fra ca 100 til 200+ med et gjennomsnitt på 150, og mens det pågår hakker spillet noe jævlig også.

 

Satte rate til 20000 og har prøvd forskjellige cmd- og updaterates alt fra 10 til 101. Med lave rates har det glimtvis fungert "ok", men har hjulpet lite.

 

Det jeg syns er rart, er at latencien man får oppgitt på scoreboard ikke stemmer overens med pingen i netgraphen. Spesielt gjelder dette for lave rates. latency kan være got over dobbelt så høy som pingen. :S

 

noen som har peil?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
merkelig ! de fleste har hatt litt problemer med pingen etter de nye steam updates kom ! mulig det skyldes dette men jeg kan ikke si det sikkert :hmm:

5077460[/snapback]

 

 

 

Har hatt samme problemet selv... problemet er ikke pingen men fps en... du har vel prøvd sånne kommandoer i connsolen og og graffikken? det har jheg, men det er like fucka allikavell... noen forslag utenom å reinnstalere steam? det har jeg alt prøvd...

Lenke til kommentar

Jeg spiller CZ, men det blir det samme. Det kan ha med fps-en å gjøre. Sett fps_max 101. Jeg har en SINNSYKT dårlig PC, og jeg merker lagg pga. fps-en. Prøv å skru av Vertical Sync på "sjermkortoptions" i windows (utenom spillet). Jeg gjorde det, og nå har jeg til tider 100 fps (i motsetnong til 15-30 som jeg hadde før). Lykke til! ;)

Endret av Sing
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...