Gå til innhold

nokia 3230 - Dårlig lyd i høgtaler


Avarice

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

3230 har da Symbian, så der er jo ingen umulighet. Hvis du googler litt, så finner du nok equalizer eller noe i den duren.

Prøv: Equalizer+symbian på google ;) Burde gjøre susen, men ikke heng meg hvis du ikke finner noe da. Ellers så kan du dra til Mysymbian.com (tror den het det, men her kan det også googles). Her finner du en del :)

 

Lykke til

Lenke til kommentar

Søk på forumet og les andre poster, så finner du svaret:

Jeg har hatt telefonen selv, og det er MONO avspilling på den, og umulig med stereo. Men du kan søke på ultramp3 (google). Dette er en spiller som bedrer lyden litt

Men bumping av tråder skal KUN foregå etter 24 timer. Pass på, hvis ikke blir posten stengt! Les forumreglene!

Lenke til kommentar
har netopp kjøpt meg ny nokia 3230, men mp3'n lyder  som et lydoptak (prøvde flere foskjellige sanger)...  er det virkelig så dårli lyd i høgtalern eller er det feil med telefonen ?

:hmm:

5066863[/snapback]

 

 

noen som har et svar  ?..  :roll:

5068459[/snapback]

-

Hva er "bumping"?

 

Bumping er posting i gamle tråder, slik at de skal komme lengre opp på lister over de siste postede meldingene. Dette blir gjort av enkelte, og slike meldinger inneholder ofte bare "*bump*". Dette vil i første forsøk bli slettet, men hvis brukeren fortsetter bumpingen kan stenging av tråder og advarsler bli brukt. En har likevel lov til å svare på sine egne tråder, dersom en har ny informasjon å komme med. Bumps av typen ”*bump*” tillates i den grad at det går minimum 24 timer mellom hver slik post og maksimalt to stykker sammenlagt.

 

#10: Blant andre ting regnes f. eks tre eller flere like tråder/innlegg som uønsket innhold (heretter referert til som "spam"), og kan føre til advarsler eller midlertidig/permanent utestengelse. Brukere som deltar i slike tråder kan straffes på lik linje med trådstarter. Ulovlig bumping er heller ikke tillatt og kan bli straffet på samme måte som spam

Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og kan straffes deretter. Det samme gjelder unødvendig/overdrevet bruk av smiles, eller innlegg som ikke inneholder annet enn smiley's.

 

 

Stenges pga bumping.

Trådstarter henvises til å lese retningslinjene og nettiketten en gang til.

Endret av Remerser
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...