Gå til innhold

Ukens netshop: 1GB OCZ Premier DC - erfaringer?


Loomy

Anbefalte innlegg

Fikk fryktelig lyst til å slå til på ukens tilbud på Netshop: OCZ 1GB Premier Dual Channel. Noen som har erfaringer med disse?

 

 

Har forresten et Abit NF8 s754, med bare to minneslots, så jeg må vel hive ut den 512-bikken som står i fra før av. Men.. er det noen som vet om evt. kompabilitetsproblemer med dette hovedkortet og OCZ-brikkene? Tittet på "test reports" på Abit sine hjemmesider, men fant ikke et ord om OCZ. Tolker det dithen at de er utestet og ikke nødvendigvis inkompatibel.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er et bra tilbud - som du kanskje ser hos Netshop så er de priset lavere enn billigutgaven OCZ Value. Premier brikkene regnes som veldig bra for det prisnivået. Du kan søke på "OCZ Premier" hos http://www.anandtech.com. Prisene på DDR ram ser forøvrig ut til å være på vei oppover, muligens pga. produksjonsskift til DDR2 i forkant av nytt fra Intel over nyttår. Eller kanskje ikke.

 

Nevner det bare: Tilbudet går ut imorgen, søndag.

 

Hvordan du vil gjøre dette blir opp til deg. Siden du bare har 2 slots så bør du ideelt sett se deg om etter en 1 GB brikke hvis ikke du har tenkt på å oppgradere på et par år. 1 GB eller 2GB betyr nesten ingenting idag, men det vil forandre seg. Alternativet er kjøpe 1 stk 512 MB brikke av samme type som du allerede har, eller slå til på tilbudet og ev. ta ektra-kostnaden om du skal oppgradere igjen senere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...