Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Tjeneste - angrerett?


ZerBox

Anbefalte innlegg

Kjæresten min har vært ute for følgende problem i det siste:

Hun skulle til høsten begynne på psykologi ved folkeuniversitetet i Stavanger. Kurset skulle begynne i slutten av august, men da den tiden nærmet seg fikk hun beskjed om at det ble utsatt til 15.september. Da den datoen kom fikk hun beskjed om at det ble utsatt til 15,16,17,18, og 19.september. Da 19.september kom hadde de et informasjonsmøte om kurset.

 

I samme periode hadde hun samme problem med samme skole:

Ex.phil skulle begynne samme dato, altså i slutten av august. Da hun fikk beskjed om at studiet skulle bli utsatt en hel måned spurte hun om ikke ex.phil i hvertfall skulle begynne slik at de fikk tid til å gå gjennom alt som er nødvendig. Hun fikk da beskjed om at alt var ok med det og at det derfor skulle begynne om kort tid. Siden hun allerde hadde hatt så mye problemer tok hun kontakt med skolen som skulle arrangere ex.phil for skolen hennes, men da hun tok kontakt der så fikk hun beskjed om at de ikke hadde noe avtale med folkeuniversitetet. Det fikk hun beskjed om da kurset allerede skulle ha begynt.

 

Første forelesning fant sted 27.september, og hun har hatt en forelesning etter det. Problemet er bare at de to forelesningene har handlet om noe som ikke er relevant i det hele tatt. Lærere har faktisk gått ut og sagt at det ikke er på pensum og ikke skal komme på eksamen. Da lærerne begynte med de to forelesningene trodde de at elevene allerede hadde hatt mye undervisning på forhånd(lærerne leies inn fra Universitetet i Bergen). Altså har skolen ogs lurt lærerne, eller unnlatt å gi dem informasjon om at elevene ved skolen ikke hadde begynt.

 

Hun har nå blitt såpass irritert på hele greiene at hun nå ønsker å bryte avtalen ettersom det snart er klart for eksamen, uten at de har fått undervisning i NOE som skal komme på eksamen.

 

Lurer i den anledning på hvilke rettigheter hun har, samt hva loven sier om saken? Har sett litt på loven, men ettersom jeg ikke er helt kjent med loven er det ikke så lett å finne noe som dekker.

 

Studiekontrakten finnes her:

http://www.fustavanger.no/articles/files/s...ekontrakt05.pdf - Den ble printet ut og sendt til skolen før hun begynte. Betalingen av de 26.000kronene fant sted 27. september.

 

Takker til alle som hjelper!

Endret av ZerBox
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...