Gå til innhold

Whitebox forside intro...


Mr.SS

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Stakk akkurat innom whitebox.no og så deres intro tekst. Dette er sikkert gammelt nytt for mange, men her kommer den:

 

"Otto Fantastico Oktober" er nå ute ! Her får du en ufattelig tøff modell med siste nytt innen teknologi på den bærbare fronten. Ønsker du å spille? ja da velger du bare det råeste innen skjermkort, nemlig pci express. Se på tv eller satelitt sendinger er null problem med CL57serien som har mulighet for intern tv-tuner med fjernkontroll. (som også er meget elegant til en veldig billig pris) HiFi høyttaler system som får ørene dine til å nyte hver lyd som kommer ut av de. Innebygget Audio DJ er også en selvfølge som muliggjør enkel håndtering av dine cder eller MP3 musikk. Som det ikke er nok kommer maskinen også med en krystallklar skjerm som tar pusten av de fleste.

Som alltid har vi kun et begr. antall av disse maskinene lagt ut, men har du fått bestillingen inn før maskinen er fjernet fra nett vil du uansett få levert samme eller et ennå bedre tilbud.

 

Vi ønsker alle Lykke til !

 

Dette er sikkert et bra tilbud, men jeg kan ikke si at jeg synes tilbudet står i stil med dems norskferdigheter. Virker heller ikke særlig profesjonelt.

 

 

:!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...