Gå til innhold

hvordan rengjøre pcen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke bruk støvsugeren til å blåse med! Da vil nemlig alt finstøvet som slipper gjennom filtrene og som sitter i slangen løsne og blåse inn i PC-en. Husk dessuten at vifter kan ødelegges hvis man bruker støvsugeren for å få de til å gå fort rundt. Mange støvsugere har en liten børste som kan være fin til å støvsuge slike ting, for den hjelper til med å løsne støvet som deretter suges opp.

Lenke til kommentar

Hardcore datanerder bruker sugerør, og suger vekk støvet på en effektiv og skånsom måte.

 

EDIT: :!:

EDIT: :yucky:

 

 

Jeg har ved kjøp av datakomponenter rengjort vifter før installasjon, og da har jeg skylt kjøleribber i vasken, og tørket av vifter med tørkepapir. Da får man bort det innerste laget som ikke kan fjernes med støvsuger, og det fyker ikke støv overalt som med trykkluft.

Endret av emacoolit
Lenke til kommentar

Selv bruker jeg ta med pc og tastatur på nærmeste bensinstasjon for å bruke trykklufta man f.eks. fyller luft i bildekkene med.

 

Det eneste man skal være obs på er om det er installert "filter" i pumpa slik at du slipper å blåse kondens inn i pcen (blås litt luft på handa og se etter fuktighet før du tar til). Skulle du likevel være så uheldig å få blåst litt fukt inn i pcen, så la i alle fall vær å slå på pcen med det første. La den stå i romtemperatur til "dugget" er borte.

Lenke til kommentar
Selv bruker jeg ta med pc og tastatur på nærmeste bensinstasjon for å bruke trykklufta man f.eks. fyller luft i bildekkene med.

Hahah, konge! :!:

 

Forresten, hva dere enn gjør, så ikke kjøp disse små pc-støvsugerne eller lignende på Clas Ohlson. De suger så vidt noe som helst, og det som kommer inn har en tendens til å komme like fort ut igjen. :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...