Gå til innhold

Vannblokk til DFI


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Off-T: Google, nei, ikke hørt om. Noe nytt det kanskje? Litt sinna i dag?

Uansett, du sa du "er gått lei av å vente", når var denne ventet på det norske markedet? Får jeg lov til å spørre om det eller skal du slenge en google kommentar til i "trynet" på meg? Faktisk. Glem det.

 

On-T: Resultatet fra techpowerup var forøvrig ikke så verst. Men da blir spørsmålet, er det verdt å vente på denne hvis det ikke er satt noe fast dato enda?

Og en ting til, linken fra deg ovenfor er til vga, brukte du den til n/b?

Lenke til kommentar
Litt sinna i dag?

Var kanskje det, men nå er det over! :thumbup: Beklager utbruddet! Var kanskje i desperasjon etter vannblokk til mitt kjære HK!

 

Microplex sa for en 2mnds tid siden gjennom mail at de skulle ta denne inn i nærmeste framtid.

 

I tillegg påsto både komplett og netshop at de skulle ta inn denne blokken, dette var på et tidlig tidspunkt, kanskje bare noen uker etter lansering av DFI NF4 LP. Så eg trodde kanskje den skulle komme snart!

 

DFI FREEZER er en bra vannblokk! Så hadde vært topp om noen webshopper kunne tatt den inn!

Endret av Furyfax
Lenke til kommentar

Bruker du original Bigwater pumpa? Det gjorde jeg også...i en uke. Pumpa fant ut at det var lurt å legge ned arbeidet mens jeg var på jobb. Kom da hjem til en GPU temperatur på 86 grader og chipset på 54. Kjørte da et Bigwater sett på CPU og et annet Bigwater sett på GPU/chipset. Bruker nå en Eheim 600 compact pumpe.

Lenke til kommentar

Har kun de slangene som fulgte med TT BW settet, de slangene fra den nye blokka trenger ikkje å være så lange siden vannkjølingen er inni kabinettet (CM STACKER). Ville disse slange som følger med passe slik at eg kan koble den silikon slangen som følger med fra CPU blokk og fra chipsett til pumpe?

Lenke til kommentar

Støtte på litt monterings problemer, har for lite slange, tenkte eg sko bestilla mer slange fra PSDATA. Slangen som fulgte med BW kittet tør eg ikkje bruke den er ganske løs! Så hvilken av disse er samme størrelse som den som fulgte med blokken?

Alt nr 1

Alt nr 2

 

Hvis eg bestille hjem på kvelden kommer det til imorgen kveld? Hvis eg ikkje e hjemma så blir vell pakken levert til nærmeste postkontor?

Lenke til kommentar
Hvordan i huleste klarte du det. Blokka er jo 4,1 cm høy.

4994813[/snapback]

Se på blokken, er den 4.1 cm høy, så er jeg dronningen av England.

Ja, de opplyser om 41 mm, men det er med nipler. Derfor tok jeg en råsjangs og håpet at blokken i seg selv ikke skulle være for høy. Ved å file ned noen "sperrer" for den firkantbrakketten, så fikk jeg akkurat plass ved å legge blokken samme vei som du la din.

Lenke til kommentar

Er det trygt å bruke TT BW kitet slangen på den ene og ha 2 klips som strammer, den kan fremdeles dras av me litt anstrengelse. Sjøl tror eg at noe vann kan legge ut ved enden av slangen helt innerst, men er det noen som bruker TT BW slangen med sånne klips som feste på denne blokken, og fungerer det ?? *desperat*

Kan ikkje være uten "spille pc'en" min i helga!

Andre kreative forslag mottas med stor takknemlighet!

Men kan noen svare meg på mitt forrige innlegg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...