Gå til innhold

Erfaringer med Aspire X-Plorer?


Anbefalte innlegg

Hey hey allåå ;)

Har tenkt å bestille meg Aspire USA sitt X-Plorer i full svart farge (ser best ut etter min mening) da jeg ikke har tid til å modde mitt eget kabinett syntes jeg dette var et veldig fint og greit kabinett som var ferdigmoddet...

 

Bare lurer på om noen har ærfaringer med dette kabinettet sånn personlig. Jeg VET at det er "gamle" løsninger på feste av HDD og CD\DVD-spillere, men akuratt DET beskymrer meg ikke i det hele tatt. Tenker mer på andre ting som lyd (kan jo begrenses også), utseende sånn "in real life", kjøling (varme sånn normalt sett) også videre...og har dere tips og innvendinger, bring it on ;)

 

Tenshi :cool:

Endret av Tenshi
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Har ikke det kabbet selv, men jeg vet at det har god kjøling. Så en test av det her på hardware.no. Det har 120mm vifte i front og bak, så har det en 80mm på toppen og tror den hadde en 80 i sidedøra også. Tror alle viftene følger med. Kjøper du dette kabinettet sier jeg bare: VIFTESTYRING :)

Eller du kan fjerne noen vifter, men jeg ville brukt viftestyring å redusert viftehasigheten etter behov. Bedre å ha mange vifter som du kan bestemme over selv enn å ha en vifte som går på maks hele tiden mener nå jeg. Da får du også god luftjennomstrømmning i kabinettet. Men slik jeg ser det, er det et bra kabb. Men siden jeg ikke har testet det kan jeg egentlig ikke annbefale noe. Men teknisk sett ser det bra ut ja :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...