Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Problem med video avspilling etter formatering


Anbefalte innlegg

Hadde instalert xp pro på pc'en, så formaterte jeg og la inn xp home for ikke alt for lenge siden. Så la jeg inn alle drivere (skjermkort, hovedkort, lyd osv). men når jeg skulle prøve og spille av videoklipp og film i media player lagget det noe sykt eller så klikket det, som regel klikket det, og hele pcen gikk i stå.

 

Så gikk jeg på instillninger i media player og satte ned videoakselerasjon fra fullt til midten. Etter det funker alle videofiler, divx player funker også.

 

Men når jeg skal prøve og spille av dvd med dvd avspillings program så klikker hele pc'en, akkurat sånn som skjedde med mediaplayer før jeg slo ned videoakselerasjon. Hadde aldri dette problemet mens jeg hadde xp pro versionen inne, kan dette være noe bug i home editition eller er det noe annet som er problemet?

Endret av Matmoms
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Jeg har sånn ca. det samme problemet. Divx fungerer fint, men MPEG2/DVD/Live-TV vil ikke spilles av, uavhengig av hvilket program jeg bruker til å spille av med. Programmene henger seg og tar en god del andre programmer "med seg". Opera f.eks vil fungere fint en liten stund, til det også etterhvert slutter å svare. Jeg får heller ikke avsluttet de programmene som henger seg vha. task manager.

 

Har fungert å formatere og installere alt på nytt før, men problemet kommer tilbake igjen før eller siden uten at jeg har installert noe nytt siden sist.

 

Jeg har følgende specs:

 

Asus P5WD2 Premium/WiFi-TV-edition

Intel Pentium D 830

1 GB DDR2 PC6400 800 MHz

ATI Radeon X300

Windows XP Pro SP2

Catalyst 5.9

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...