Gå til innhold

Problemer med ny bios på p4c800-e dlx


puts

Anbefalte innlegg

Jeg fant ut at biosen min begynte å bli litt gammel, så jeg flasha den til den siste. Men nå sier den "snille" kvinnestemmen hele tiden "CPU overclock failure" eller noe i den duren. Og deretter kommer det samme skriftlig, og jeg kan velge å starte pcen med standardinstillinger, eller gå inn i bios og stille inn på nytt. Saken er bare det at det samme skjer uansett om jeg har stilt det til standard eller om jeg har overklokket. :(

 

Noen som kan hjelpe meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
CocaCola Skrevet 27/09/2005 : 17:19

  Kom ikke noe lengre ved å bruke jumperen.. Noen som har noen andre ideer? 

Ikke annet enn det du foreslår selv. Jeg har en mistanke om at mange lurer seg selv litt med og tro at nyeste bios også alltid er den beste.

 

Jeg har selv 2 Asus HK i daglig bruk her, og på de begge har det vist seg at nyeste bios er et dårlig valg, på det ene faktisk bortimot ubrukelig. Hos meg er det mest merkbart ifht ustabillitet ved klokking, at jeg kommer mye lenger med gamle bios før det blir ustabilt.

 

På P4'en (3,0 Prescott, Asus P5GD1) fikk jeg samme problem som deg av og til med nyeste bios. Det lengste jeg klarte og klokke var 3,16Ghz, og ofte ville den heller ikke starte på standard klokk (samme mld som du får)

 

Med gammel bios er den samme maskinen nå helt stabil på 3,8Ghz :innocent:

Jeg har prøvd alle bios som er å få til mine kort, og bruker 1008 på P5GD1 (nyeste er 1012) og 1006 på A8N (nyeste der er 1013) så midt tips er og prøve deg frem med eldre bios ja.

Tror heller ikke det finnes noe fasitsvar på hvilken bios som fungerer best, mitt intrykk er at det faktisk er ganske individuelt og avhengig av nøyaktig hva man har av øvrig hw.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...