Gå til innhold

Den store Battlefront II tråden!


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vil bruke denne posten for folk som vil diskutere det oppkommende spillet Star Wars Battlefront II. Det som er nyheter for dette spillet er støtte for å spille som Sith og Jedi, samt det som kanskje kan bli enda råere; full støtte for kamp i rommet.

 

Spillet er satt til å bli lansert sammen med Episode 3 dvden den 1.november.

Vil anbefale folk å se denne videon fra E3 (ja den er gammel) på denne siden: http://www.gamespot.com/pc/action/starwars...q=battlefront+2

 

Det er også kommet en beta på filefront: http://fp3.fileplanet.com/promotions/battl...wbf2_home.aspx#

 

GLED DERE :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har aldri prøvd Battlefront 1 engang. Er det bra? Mange som sier det er helt likt Battlefield 1942. Og er Battlefront kun online, eller er det "vanlig" (hjerneteppe :mad: )også?

 

Men siden det nå skal være mulig å spille som jedi eller sith, så hørest det med en gang litt mer spennende ut (for meg i alle fall...liker "lyssverdkamper :thumbup: ).

 

Er det slik at det også skal bli mulig å utkjempe slag fra alle 6 filmene? Mener at jeg har lest noe om det.

Endret av Memphis88
Lenke til kommentar

Hvis man ønsker si noe, eller spørre om noe spesifikt relatert til et bestemt spill, så er man velkommen til å starte en tråd om det man har på hjertet. Vi ønsker ikke en haug med store samletråder for ulike produkter på forumet, fordi det er uoversiktelig og lite brukervennlig. Håper på forståelse for dette. Tråden stenges.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...