Gå til innhold

sony w5 et godt kjøp`?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Greit nok til hva? Hvis du vil ha fornuftige svar så må du si mer om hva du mener er viktige egenskaper.

 

Det ser ut som et fint kamera til enkel bruk. Det har manuelle instillinger, men så lenge man må inn på menyen å rote for å bruke dem så blir de aldri brukt.

 

Eksempelbildene viser at det har en overdreven støyfjerning som gjør det uegnet for en begynnende fotoentusiast. For bilder som skal i et familiealbum så er det et helt greit kamera.

Lenke til kommentar

Et kriterie som "at det skal bli fine bildet liksom." er helt meningsløst, og totalt intetsigende for folk som skal gi deg råd.

 

Absolultt alle som skal kjøpe kamera vil selvsagt at det skal bli fine bilder. Det du må gjøre selv er å finne ut hva som er viktig for deg ved ditt kamera. Er det størrelse? Er det bildekvalitet? Er det lett tilgjengelige manuelle funksjoner? På et kamera i denne prisklassen må man begå kompromier på noen av områdene.

 

Aner du ikke hva du er ute etter, og ønsker bare et godt all-around kamera, så er dette også en ting du kan si som vil gjøre det lettere for folk å komme med erfaringer og råd.

 

Gå gjerne igjennom produktguiden og finn et par kameraer som du liker, og be om meninger om disse, eller evt anbefallinger ut i fra konkrete kriterier.

 

Da vil du nok se at andre vil ha lettere for å hjelpe deg også.

 

Christopher

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...