Gå til innhold

Noen som vet om koder til NorwegianMafia?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Norwegian mafia? tror jeg spilte det, i runde 2. Det er et slikt web browser strategy spill? alla planetarion ?

 

Den mest vanlige jukse måten er og ha flere kontoer. Som man bruker til og stjele ressurser(butikker,roids eller hva det måtte hete). Videre kan man også bruke slike kontoer til og forsvare seg selv med, eller angripe med, eller scanne med. Vett ikke om mafia har scanning, men planetarion hadde denne funksjonen med.

 

At slike spill har juksekoder, er nok 99% usannsynligt.

 

Ble litt gira på og teste det spillet igjen, var jo kjempe artig, vi hadde en kannal på undernet som het Teleslakt, som inneholdt folk ifra hå,time,klepp osv kommunene. Og nesten hele kannalen spilte :)

Lenke til kommentar

Ja men det går bra, har selv spilt med flere kontoer i planetarion i runde 3 :)

 

Regga meg forøvrig i går, for og se hvordan spillet var. Hadde forandret seg en del, men hovedprinsippet virket til å være det samme. Men la merke til at et par kommuner i vest agder var totalt overlegne, som feks mandal. En spiller hadde vel langt over 100mil score, mens feks den største i min kommune hå, hadde knapt 1mil. Viss spillet er dominert så mye av en gjeng med seriøse spillere, fikk spille gleden kanskje en knekk. Men det virket veldig og artig og spille igjen :)

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Ikke.no problem? Å være aktiv i starten å kjøpe butikker og arbeidere, er ikke noe problem. Problemet starter etter hvert. Du trenger familie til å bake deg opp i angrep og forsvar. Du må investere mye tid i og forsvare og angripe for familien din. Kan være enig i at det nok ikke er utroligt vanskeligt, men vanskeligt nok og bruke så mye tid som det krever og komme så høyt opp, du blir nok nødt å angripe hver dag, kanskje flere gonger til dagen, i mange perioder i spillet for og holde deg blandt dei beste :|

 

Bitre erfaringer fra planetarion, som har stjålet så mye av min tid :)

 

btw, noen som spiller norwegianmafia og har en sånn passe seriøs familie? kunne kanskje tenkt meg og spilt neste runde :)

Lenke til kommentar

Jeg spiller ganske seriøst, kommer til å spille mer seriøst neste runde. For da kan jeg alt fra starten.

 

Nå er jeg bare med i en useriøs vennefamilie (som jeg er leder i, og den desidert beste). Ettersom jeg har tommyguns og sånt og de andre bare har balltre..

 

Neste runde skal jeg gjøre det som er nevnt her: Lage masse ca. 5 accounter. Hvor jeg kjøper masse kasinoer på alle uten den ene, så doner jeg penger til den ene jeg ikke har noe på. Da begynner jeg å kjøpe masse greier der!

 

Vet noen når denne runden avsluttes og når neste startes?

Lenke til kommentar

Hehe, hørtes ut som en plan :D Men blir ikke folk som har flere en 1konto, tatt og slettet? Det pleier ofte gå an og jukse de alleer første rundene i slike spill, men etterhvert får man gode muligheter til og fange spillere som jukser, så trodde ikke dette "gikk" lenger. Men kjenner ikke til hvordan det ligger an i Mafia. Håper det går for din del hehe :p

 

Joiner familien din neste runda da Xerminx? :D

Lenke til kommentar

hehe.. Morsomt å se at NM blir diskutert høyt og lavt på nettet.

 

Jeg kan bekrefte at det finnes ikke "juksekoder" til norwegianmafia.

Når det kommer til hvordan vi "tar" og "håndterer" de som blir fristet til å bryte reglene vil jeg naturligvis ikke si hvordan det fungerer, men vi utvikler stadig nye metoder.

 

Lykke til videre i Norwegianmafia!

 

 

mvh.

Stian Morten Jullum aka. Ib

Game Admin - Norwegianmafia.no

Lenke til kommentar

Var inne på siden og det så litt morro ut, så vurderer å begynne. Har spillt Utopia i en del år, men ble lei så hadde vært gøy å prøve noe nytt.

Bare en ting jeg lurer på, det står at Norwegianmafia har lov til å sende 4 sms/mms i måneden og ta 10kr for det, er det noen måte å unngå det på? Er jeg nødt til å registrere meg med falskt navn, adresse og tlfnr, eller får man velge selv om man vil motta sms og annen dritt?

 

Edit: leif

Endret av stalker.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...