Gå til innhold

Ideer til Revolution-kontrolleren


Anbefalte innlegg

Har sett at det har blitt nevnt en del gode ideer i "den store Nintendo Revolution tråden", men de drukner liksom i mengden.

 

Så jeg tenkte å lage en egen tråd hvor de med et kreativt hode (som det sikkert er mange av på dette forumet) kunne få utløp for sine ideer. Selv synes jeg det er svært spennende med den nye kontrolleren, og lovpriser Nintendo for at de tørr.

 

Småe ideer, store ideer, sinnsyke ideer, idiotiske ideer. Det spiller ingen rolle. Kom med dem alle! Prøv også å tenke litt utenfor kontrolleren. Hva slags unike spill kan man lage med denne nye "3d musa"? Har dere fått ideer om et helt nytt spillkonsept på grunn av den nye kontrolleren? Og hva slags tillegsutstyr ser dere for dere kan bli laget?

 

Håper dette kan bli en intressant tråd

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel siden fiskestang, biljardkø, bordtennisrekert og sverd er ganske innhamra har jeg lyst til å foreslå kniv og knyttneve.

 

Tenk for eksempel en 3dje persons shooter med MGS stil pistol og kniv combo.

 

Man kunne brukt kontrolleren som pistol og sving undersiden av kontrolleren den veien man vil at kniven skal stikke. Man kan evt bruke kolben til å slå.

 

Det spørs om den kan stilles til å være lite sensitiv slik at man må gjøre fulle bevegelser for å få effekt. Dette hadde vært gøy men jeg TROR at vi får en slags to kjappe til høyre er X varianter..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...