Jump to content
Sign in to follow this  
nahojdat

Rar lyd fra skjermkort. [LØST/FLYTTET]

Recommended Posts

Får en rar lyd fra skjermkortet mitt, merker det når jeg beveger "sliderne" på nettsider opp og ned, når jeg beveger musepekeren over _ og x i enkelte programmer, og i enkelte spill, spesielt i wow når man kan velge hvilken karakter man skal spille med..

 

Lyden er en pipete/hvinete lyd og kommer fra selve kortet, ikke viften.

 

Det begynte idag etter jeg skiftet kjølere på pcen (også skjermkort), eller så har det vært der hele tiden men jeg har ikke merket det pga den har vært ganske bråkete.

 

Håper jeg ikke har ødelagt noe..

 

Noen som har opplevd dette før?

 

Edit: prøvde å reinstallere driverne, noe som ikke hjalp..

Startet i sikkermodus og da var lyden borte..

Edited by nahojdat

Share this post


Link to post

Hadde akkurat samme problemet med mitt Gainward Geforce 6600GT 256. Akkurat samme problemet. Men jeg sendte det inn og fikk et XFX Geforce 6600GT tilbake. Det lager ingen lyder. Kanskje du har bestilt det jeg sendte inn :p

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...