Jump to content
Sign in to follow this  
machina_2

installasjons problemer med Suse 10.0 rc1

Recommended Posts

Er det noen her som kan hjelpe meg. Alt under installasjonen går greit helt til den skal installere bootrecord, eller bootloader husker ikke helt hva det var.

Får en error melding hvor det står masse tekniske greier, avsluttes med you have to update your bootrecord. Installasjonen av suse avsluttet og maskinen restartet.

 

Den nye boot loadern fungerer, kommer opp et valg mellom windows og linux slik det skal gjøre, men når jeg velger linux skjer det ikke stort, kommer inn i en komando linje. Installasjonen fullførte da altså ikke pga feilen som oppsto.

 

Jeg har et DFI nforce 4 hoved kort og hard disk på 200 gig. installerte Suse på siste partisjon H, og bootloaderen installeres auto, altså ikke noe valg hvor den skal være.

Hadde ikke problemer med å partisjonere siste partisjon slik linux vil ha det. en partisjon som er hoved partisjon, en som er swap og en som er home. home og hoved formatert til ext3 (tror det var det det het).

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...