Jump to content
Sign in to follow this  
treyh

DMS 4 Pro VS Matrix Infinity

Recommended Posts

Hei, har en PS2 SCPH-50004 (silver). Og har tenkt til å gå til anskaffelse av chip. Vet ikke hvilken chips jeg skal velge. tenker å legge i 500-900,- kroner i chip. Hovedårsasken er for å spille DVD-r. DVD+r, DVD9,divx,(svcd?)sonefrite dvder, MP3 og xvid. i tillegg til å spille backupspill og utenlandske PS2 spill. Og Bør ha HD tilkobling. Vet ikke hvilken chip som er best. Har hørt litt forskjellig som gjør meg usikker...:

 

"DMS4 blir sagt å være en av verdens beste modchips til PS2. DMS4 er utviklet av profesjonelle fagfolk med mange års erfaring på området. Chipen direktestarter alle typer media: PS1. PS2. DVD. Den har sonefri dvd spiller m.m."

 

"DMS4 er et modchip som ikker er vært pengene. Siden jeg kjøpte den har jeg bare fått problemer. N..

 

Rating: 1 av 5 mulige! [1 av 5 mulige!]"

 

Har hørt mye bra om Matix Infinity også, er også åpen for andre produsenter.

Noen som har noen tips og forslag til en fortvilt chipløs PS2 bruker?

Share this post


Link to post
anyone? please.

Hei!!

 

Ja, jeg kan gi deg en del info.

 

DMS4 er en dyr chip som har et godt merkevare i Norge. Chippen er forsåvidt sikkert bra den, men den er også veldig dyr.

 

Jeg har alltid ansett DMS4 som en av de beste chippene, helt til jeg startet å holde til å lese daglig på modde forum hvor installers fra hele verden deler sine erfaringer, installasjoner, reprasjoner osv. osv. Chip produsenter (summ0ne fix, comsoft fix, Ice kode osv) holder også til der.

 

Uansett, spør på et amerikansk forum eller et modde forum, og 9/10 vil si at Matrix Infinity er å foretrekke fremfor DMS4.

 

Grunnene er:

 

1) DMS har vært litt ufine i miljøet (det har ikke noe med kvaliteten på chippen å gjøre, men enkelte forum er DMS navnet bannet!)

 

2) DMS firmware upgrade er kun en patching av bios. Dette har de gjort pga av sikkerher osv med kloner osv. Matrix Infinity firmware update er en full update, dvs, i teorien kan Matrix firmwaren få funskjoner som IKKE Dms kan få siden DMS støtter kun "patching" av firmware

 

3) DMS er dyrere enn Matrix Infinity

 

4) Det kommer mye oftere Matrix Infinity upgrades enn DMS upgrades.

 

Det eneste "ulempen" med Matrix Infinity er at det finnes masse kloner av chippen. Mange har nok en "matrix infinity" i deres ps2 som er ustabil og ikke funker som den skal, rett og slett fordi den er FAKE! Det er derfor veldig viktig å få en orginal Matrix Infinity.

 

I Norge kan du kjøpe Matrix Infinity ORGINAL for 449 kr.

 

Trenger du hjelp for å finne ut om en chip er orginal eller ikke, send meg gjerne PM.

 

Uansett hvilken chip du velger, begge chippene er veldig gode og du kommer nok ikke til å bli misfornøyd med noen av de.

 

Jeg har chippet med DMS før, men de 15 siste maskinene jeg har chippa har jeg kjørt Matrix Infinity, og har vært særdeles fornøyd med produtet.

 

ps!! HUSK UANSETT CHIP DU INSTALLERER, SÅ MÅ DU KJØRE ROMEO MOD ELLERS SÅ ØDLEGGER DU MASKINA DI HVIS DU HAR EN SPCH-5xxxx MASKIN!

Share this post


Link to post

jeg har en slim pstwo med matrix infinity m 1.39 fw, og den leser faen meg ingen plater! har testet med verbatim DVD-R, DVD+R og eProformance DVD-R, får alltid den røde "sett inn en PSX \ PS2 Disc" :wallbash: please svar om noen vet hvilke dvd'er man bør brenne på...

 

-thomas

Share this post


Link to post

Hvis du har firmware 1.39 skal jeg vedde på du har en FALSK CLONE chip..

 

Har du vært inne i Menyen og endret noe og lagret?`

Hvis ja, er chippen ødelagt fordi det var en falsk Matrix infinity.

Share this post


Link to post

ja den hadde originalt firmware 1.38 så oppgraderte jeg den og da klikka den. garantert falsk. men får heldigvis bytta maskina så da håper jeg han fyren setter i en ekte, jeg har da tross alt betalt 2200kr for maskina..

Edited by 2mass

Share this post


Link to post

jupp, det jeg regnet med. han har sagt at det var en SE og de er jo fake, men har fått sendt den inn nå og sagt ifra at jeg vil ha en ekte infinity. så da får vi se.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...