Jump to content
Sign in to follow this  
bjahoff

Anbefaling / erfaring med tablet PC

Recommended Posts

Hei.

 

Eg vurderar å kjøpa bærbar pc, og lurar på om det er nokon som har erfaringar med tablet pc.

 

Sidan den vil bli brukt ein del i forelesningar, så hadde det vert praktisk dersom det fungerar. Eg har søkt litt rundt på nettet, men ikkje funne så mange testar av forskjellige typar.

 

Er det nokon som har nokon råd eller erfaringar med tablet pc??

Share this post


Link to post

Jeg bruker min Tablet (Toshiba M200) på forelesninger og der er den genial. OneNote fra MS Office 2003 (følger med fullversisjon på M200) er perfekt for notater, ellers kan jeg nevne GoBinder som passer studenter veldig bra. Noen typer forelesninger er det bedre med vanlig bærbar modus, der man ikke trenger å tegne noen diagrammer og kan bare skrive rett ut i vanlig tekst. Matte er Tablet genialt, da du kan skrive ned matteformler uten problemer. Kjemi eller biologi og lignende hvor man kan tegne ned det man vil, som på vanlig papir og skrive rett inn.

 

Jeg hører mange sier "hvorfor bruke flere tusen på en PC som du kan gjøre på rent papir?". For meg var det ganske enkelt, jeg har scannet inn alle bøkene i PDF format som jeg kan søke på, og highlighte eller skrive notater rett inn i boken, og deretter søke direkte på håndskrevne notater. Den siste funksjonen tror jeg alle vil se hvor nyttig er, aldri mer trenger du å lete gjennom masse ark for det du trenger, et lite søk får opp resultater på det du har skrevet med håndskrift!! Så min ryggsekk er mye lettere enn alle mine andre medstudenter, selv om jeg har med meg mer informasjon. I øvingsgrupper så kan jeg raskt slå opp på hva som var i sist forelesning, eller hva vi gjorde i sist øvingstime, lete opp i boken etc. Man er forberedt uansett hva de trekker fram uten å drasse med seg flere ringpermer med ark. Man kan også sende sine små notater på mail som andre kan lese, og da rette på hvis det var noe man gjorde feil (matten var dette stor hjelp, sende til lærer f.eks). Ganske genialt verktøy for studenten. Finnes selvfølgelig masse programvare som kan hjelpe med de forskjelige tingene du trenger.

 

Bare si ifra hvis det er noe spesifikt du lurer på angående tablets, så skal jeg svare så godt som mulig.

 

-Heiper-

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...