Jump to content
Sign in to follow this  
loladin

SP 2 problemer på en Netshop 1557G maskin

Recommended Posts

Hei

 

Jeg har problemer med SP 2 på min 1557 laptop fra Aopen. Etter ca 10-15 min i spill som krever litt fra systemet så stopper vifta å snurre (fort), å da slutter CPU'en å jobbe på max, noe som igjen da fører til at spillene hakker å har problemer med å kjøre.

 

Opplever dette problemet *bare* med SP2 så jeg får ut ifra at det er noe med strømdriverne eller noe sånt som er galt.

 

Ser at det er en 28-29 siders lang thread om 1557, men det blir litt for mye for meg å lese igjennom her nå på kvelden.

 

Kan legge til at jeg har lest at dette problemet, eller et lignende problem også skjer på noen Dell notebooks.

 

Noen som kan hjelpe meg?

 

- einar

Share this post


Link to post

Det hjalp ikke så veldig mye..

 

Har re-installert CPU hotfix driverne som Whitebox har på sine sider - til sine 1557 maskiner, skal se om det fungerer.

 

einar

Share this post


Link to post

heh, ikke vet jeg egentlig.

 

men tilbake til spørsmålet, hotfix CPU driveren hjalp ikke. Etter 10 minutter så skjedde det samme, vifta bremser opp å spillet bynner å hakke.

 

Noen andre som har idéer på hva som skjer?

Share this post


Link to post

Jo, det går an, men jeg har helst lyst til å gjøre det som siste utvei.

 

Er det noen andre 1557 brukere som har opplevd det samme problemet som meg?

 

Eller noen andre notebook brukere som har det samme problemet?

 

 

(har en 1.7 m centrino prosessor)

 

Einar

Share this post


Link to post

Hadde dette problemet når jeg spilte Everquest på de 2 siste laptopene mine. Virket for meg som om Intels strømsparingssystem "Speedstep" rett og slett ikke fikk med seg at jeg spilte et krevende spill, og throttlet ned CPU speed (for å spare strøm), med dertilhørende "slow motion" spillopplevelse. Det jeg gjorde, var å sette strøminnstillinger til "Alltid på" når jeg skulle bruke laptopen til EQ, da fungerte dette greit. Dette skjedde kun ved EQ og ikke ved andre spill. Siden EQ ikke innstallerer filer til registry ved innstallasjon (hele innstallasjonen kan flyttes mellom f.eks partisjoner), har jeg i ettertid bare antatt at dette kan være deler av forklaringen.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...