Jump to content
Sign in to follow this  
carl_erik

LCD med DVI får svart skjerm!

Recommended Posts

Har nettopp kjøpt meg denne LCD-skjermen: http://norek.no/k/ki.asp?sku=309675&cks=PRL

 

Men når jeg innstallerer grafikkort-driverne og jeg restarter maskinen(noe jeg må for å aktivere de siste installasjonene), bli skjermen svart når jeg skal logge inn som admin.

 

Hvorfor det?

 

Jeg har prøvd to grafikkort:

1. Gainward GeForce 6600GT 128MB 2ns GDDR3 PCI-Express,"Ultra/1960PCX GS"ViVo/2xDVI (http://norek.no/k/ki.asp?sku=302678&cks=PRL)

 

2. Sapphire Radeon X700PRO 256MB GDDR3 PCI-Express,Tv-Out, DVI-I, Full-Retail (http://norek.no/k/ki.asp?sku=302996&cks=PRL)

 

Har prøvd begge disse grafikkortene og begge gangene skjedde det samme...hvorfor?

Share this post


Link to post

kanskje det er fordi at skjermen har på en for høy oppløsning, som kan kape problemer med skjermbildet. Du burde forsøke med en annen skjerm først, om du da ikke har gjort det fra før da...

 

 

Men etter som jeg husker, inntreffer skjerm problemene først etter du har logga inn etter min erfaring =/

Share this post


Link to post

Jeg har prøvd å sette ned oppløsningen...men det gjorde ikke sakene noe bedre....

 

Jeg får svart skjerm idet jeg "egentlig" skal få opp det blåe bildet hvor det står "Velkommen til windows" eller noe slikt...

 

Og lyset på skjermen blir oransje...altså...den slår seg på en måte av...

Share this post


Link to post

hum... Det kan jo vere at det er en feil som gjør at når du har den skjermen og innstallerer driverene din, blir oppløsningen automatisk stilt høyere.

ting du kan prøve:

-laste ned nye drivere

-prøv med annen skjerm! (bare på fun)

-fårklare problemet ditt og få bytte skjermen i noe billigere/dyrere( om det funker med en annen skjerm da)

 

 

edit: siden du har prøvd med to skjermkort, er det sannsynelig at problemet ligger i skjermen.

Edited by iron-vetle

Share this post


Link to post
hum... Det kan jo vere at det er en feil som gjør at når du har den skjermen og innstallerer driverene din, blir oppløsningen automatisk stilt høyere.

ting du kan prøve:

-laste ned nye drivere

-prøv med annen skjerm! (bare på fun)

-fårklare problemet ditt og få bytte skjermen i noe billigere/dyrere( om det funker med en annen skjerm da)

 

 

edit: siden du har prøvd med to skjermkort, er det sannsynelig at problemet ligger i skjermen.

Prøvde å laste ned de nyeste driverne med det første skjermkortet....og det skjedde ingen forskjell...

 

Har ikke prøvd med en annen skjerm...

Share this post


Link to post

Prøvde å sette inn VGA kabel da jeg innså at det sto Power Saving Mode da skjermen "klikket"....

 

Kanskje det har noe med strømmen allikvel...

 

Hvordan vet jeg om jeg bruker for mye strøm?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...