Jump to content
Sign in to follow this  
coin15

halvinstalerte programer hvordan fjerne?

Recommended Posts

Jeg skulle reinstalere daemon tools og da jeg skulle instalere på nytt så slo pcen seg, av og får ikke instalert igjen kommer opp en feilmelding, vet om et program som fjernet sånner halv ferdige programer, noen som vet hva jeg skal gjøre`?

Share this post


Link to post

hm.. kan du forklare litt mer hva du mener ? :)

 

Altså...

1. du skulle re-installere Daemon Tools. Pc'n slo seg av mens du installerte det på nytt, og nå kommer det bare opp en feilmelding?

 

Daemon Tools ligger heller ikke under legg til og fjern listen?

Prøv å slett filene fra mappen hvor du skulle installere, og gå inn i registeret og fjern det du finner der som har med daemon tools å gjøre.

 

Dvs. det som ligger under programmer kan du si..

 

Hvis du ikke har vært å rotet i registeret før, anbefaler jeg at du finner en annen løsning/ spør noen andre... for er surt når ting blir kluret til der ;)

 

 

Mvh

Espen

Share this post


Link to post

Det kan være temmelig tidkrevende å fjerne programmer hvor installasjonen ikke har vært vellykket. Dette fører som oftest med seg at det ikke er installert et avinstalleringsprogram (dette gjøres alltid på slutten av en installasjon). Mangler dette magiske programmet må du gjøre alt selv hvis du ikke får installert programmet på nytt.

 

Du må nok angi andre navn på enhetsdriveren for de virtuelle CD-ROM stasjonene. Dette kan du angi under installasjonen av DAEMON Tools.

 

En person som vet hvor alt skal ligge på et normalt Windows XP basert system vil ikke ha noe problem med å fjerne restene av et "halv-installert" program.

Man må bruke regedit (Registry Editor) og lete mye rundt i c:\windows\system32 mappa etter filer som ikke behøves lenger. Det finnes noen få gode programmer som kan hjelpe deg med dette arbeidet (sjekk www.download.com; søk på "DLL cleaner", "registry cleaner").

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...