Jump to content
Sign in to follow this  
mirakelmannen

Windows "finner" ikke ny ram

Recommended Posts

Litt håpløs tittel kanskje..

Jeg kjøpte igår 2x512 OCZ PC3200

fra før har jeg 2x512 Kingston

 

Er relativt blank på dette med ram..

 

fikk satt brikkene på plass, og etter å ha lest litt her på forumet, satt jeg option 2T i BIOS, og da startet maskinen fint.

Når jeg går inn i system på kontrollpanelet, står det at jeg fortsatt bare har 1GB ram. I BIOS står det også bare 1GB memory..

 

CPU-Z har ingen problemer med å finne mine nye rambrikker..

 

Kjøpte ny ram for å bli kvitt hakkingen og harddisk graving i de første minuttene av nye brett i BF2. Dette er vel nærmest blitt verre nå..

 

Noen som kan hjelpe?

 

har

ASUS A8n-sli

winchester 3500+

geforce 6800 ultra

Share this post


Link to post

Om båda kitten fungerar för sig, men inte tillsammans kan det nog vara kompabilitetsproblem, men...jag har sett en hel del med samma problem på Asus A8n. Finns det någonting i bios so heter 4GB adress allocation eller något liknande?

Share this post


Link to post

Er det ikke noe med at feks den bare har 4memorybanks og derfor ikke støtter 4 rambriker osv, sånn er det iallefall til meg.

jeg har 2x 512 og bruker 4 mem.banks men har en ledigramslot enda, som ikke kan brukes

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...